Konut

Rasch'dan Maximum VI Koleksiyonu!

Güney Pasifik adalarının kültürel etkisiyle harmanlandığı tropikal şıklık Rasch Maximum VI Koleksiyonu ile  duvarlara yansıyor

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch´ın  yeni koleksiyonu Maximum VI ile dört duvar cıvıl cıvıl! Yazın en sıcak renklerinin Güney Pasifik adalarının kültürel etkisiyle harmanlandığı tropikal şıklık Rasch Maximum VI Koleksiyonu ile  duvarlara yansıyor. Koleksiyon olabildiğince iri ve egzotik çiçek desenleri, doğal dokuları ve büyük yapraklı bitki motifleri ile tropik adaların taze stilini evlere taşıyacak. Maximum VI Koleksiyonu ile yaklaşan sonbahar-kış sezonuna rağmen eviniz yaza, güneşe ve denize ait olmaya devam edecek!

Rasch Maximum VI Koleksiyonu´nun egzotik çiçek kokusundaki tasarımları kendinizi adeta uzun kumsallara paralel bir çiçek bahçesinde geziyormuş gibi hissettirecek! Koleksiyonda hem pastel, hem canlı renklerin kullanıldığı iri floral desenler pırıltılı yansımalarıyla yaklaşan sonbahara rağmen evinizde yaz enerjisini ve tazeliğini devam ettirecek. Bir ressamın özenli fırça darbeleri kadar titizlikle tasarlanan Maximum VI Koleksiyonu ile artık duvar kağıtlarına sadece karşıdan bakmakla yetinemeyecek, onlara dokunmak, rahatlatıcı yüzeylerini hissetmek isteyecek ve gizemli, çekici ve cazibeli mekanlar yaratacaksınız.

Maximum VI Koleksiyonu´nda desenlerin akide tonları sizi baştan çıkaracak. Tasarımların portakal turuncusu, tatlı nane yeşili, şeker pembesi gibi pudra tonlarındaki renkleri evinizde hem çok tanıdık çocukluğunuzun bayram hevesini yeniden yaşatacak, hem de uzak tropik adaların heyecanını hisettirecek. Bu rüya gibi renklerle odalarınıza romantizm ve masumiyet katacaksınız. Maximum VI Koleksiyonu´nda desenlerin lavanta tazeliği ve erguvanın erken tonları odalarınıza aydınlık ve ferahlık katarken, yumuşak renk geçişlerine sahip country tarzındaki floral çizgiler mekanlarınıza ağır başlılık, derinlik ve asalet kazandıracak. Yumuşak renk geçişlerinin hakim olduğu koleksiyon ile gelenekçi bir yaklaşımla evinizde geçmiş duygusunu yansıtan bir ambiyans da oluşturacaksınız.

Rasch´ın bütün koleksiyonları gibi RAL sertifikası taşıdığı için insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen temiz ve hijyenik Maximum VI Koleksiyonu aynı zamanda kolayca temizlenebildiği, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklı olduğu için duvarlarınızda ilk yazın tazeliğini uzun yıllar boyunca hissedeceksiniz.

Rasch´ın Türkiye temsilciliği, Hanna Brand Management tarafından yürütülmektedir. Türkiye´nin girişimci genç işadamlarından Oğuzhan Özden´in Genel Müdürü olduğu Hanna Brand Management, modern bir marka yönetimine imza atıyor.

The Johns Hopkins University / Computer Science & Economics alanlarında eğitim alan Özden, Hanna Brand Management ile ilerleyen yıllarda farklı sektörlerde yeni girişimlere imza atmayı hedefliyor. Hanna Brand Management, ilk olarak HannaHome markası ile, ev konseptine yeni bir soluk getiriyor. HannaHome´un sektöre ilk sürprizi ise Rasch´ı Türk mimari ve dekorasyon sektörüne kazandırmak oldu. Rasch´ın en beğenilen koleksiyonları HannaHome ile Türkiye pazarına giriyor. HannaHome, bu başarısını, hedef kitlesini eve dair farklı marka ve ürünlerle buluşturarak devam ettirecek.