29 / 04 / 2024

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.



Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.


Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Seyahat acentesi faaliyetlerı (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak satın almak kiralamak kiraya vermek şura hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Bu konulara da danışmanlık yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak, her türlü dekorasyon tamirat ve boya işleri yapmak yapı işlerinde kullanılan tüm nalburiye malzemelerinin imalatı toptan ve perakende ticareti ile ihracatı ve ithalatını yapmak.


Geri Dön