29 / 04 / 2024

REAL Bayrampaşa 20 Kasım'da açılacak!

REAL Bayrampaşa 20 Kasım'da açılacak!

Real'in Türkiye'deki 14 ve İstanbul'daki 6. mağazası olan REAL Bayrampaşa 20 Kasım'da açılacak



Real Hipermarketleri Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türkiye'nin ekonomik kriz sürecinin üstesinden gelmek için gerekli olan potansiyele sahip olduğuna inandıklarını belirtti.

Real'in Türkiye'deki 14 ve İstanbul'daki 6. mağazası olan REAL Bayrampaşa'nın açılışı dolayısıyla düzenlenen toplantıda Özerkan, Real Hipermarketleri olarak, kalite ve uygun fiyatı müşterilerle buluşturmaya devam edecekleri yeni mağaza açılışıyla yatırımlara devam ettiklerini kaydetti.

20 Kasımda açılacak mağazayla 200 kişiye iş olanağı sağlayarak, Real Hipermarketleri olarak Türkiye'deki istihdama katkıyı sürdürüyor olmaktan mutlu olduklarını belirten Özerkan, şöyle devam etti:
"Sizlerin de bildiği üzere dünya ekonomisi şu anda zorlu bir sınavdan geçmektedir. Öte yandan, biz Real olarak, global ekonomideki bu yavaşlamanın, sektör açısından bir kayıp olarak değil bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğine inanıyoruz ve stratejilerimizi de bu yeni durum ve değişen tüketici ihtiyaçlarına göre hızla bir şekilde adapte ediyoruz. Bu sürecin dünyada organize perakende sektörünün, bir dönem yaşadığı yoğun ve hızlı büyümeyi özümsemesi icin bir fırsat olacağını düşünüyoruz.

Türkiye, ekonomik gelişim ivmesi, genç ve dinamik nüfusu ve ayrıca Avrupa-Asya arasında geçiş ülkesi konumu ile sadece bölgesinde değil, dünya ekonomileri arasında da çok özel bir yere sahiptir. Türkiye;nin bu ekonomik kriz sürecinin üstesinden gelmek için gerekli olan potansiyele sahip olduğuna inancımız tamdır."

Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezinde açılacak mağaza toplam 9 milyon 828 bin avroluk yatırımla faaliyete geçecek.
AA


Geri Dön