02 / 05 / 2024

Real Exclusive Merter'de metrekaresi 9 bin TL! Yakında satışta!

Real Exclusive Merter'de metrekaresi 9 bin TL! Yakında satışta!

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul Exclusive

Real İstanbul Exclusive Merter projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 7 bin 500 ila 9 bin TL arasında değişiyor. Satışların tarihi ertelendi..



Real İstanbul projesi Merter'de yer alıyor. Toplamda 6 bloğun yer aldığı Real İstanbul projesi kapsamında bloklardan 5'i normal konut bloğu ancak biri diğerlerinden farklı olarak daha yüksek tasarlandı ve rezidans dairelerin bulunacağı şekilde konumlandırıldı. 


41 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alan Real İstanbul projesine Eylül 2009 yılında başlanmıştı. Toplam 417 konutun yer aldığı Real İstanbul projesinde rezidans kısmında 100 konut bulunuyor. 


Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ile Oliv Yapı'nın beraber hayata geçirdiği Real İstanbul Evleri'nde rezidans kısmında 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor. Bayramdan sonra satışa çıkması planlanan Real İstanbul Exclusive Residence'ta satışlar yine ertelendi. 


Real İstanbul Exclusive Merter'de konutların metrekare birim fiyatlar 7 bin 500 liradan başlıyor ve 9 bin liraya kadar yükseliyor. Real İstanbul projesi kapsamında rezidans bloğunun Şubat ya da Mart 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Rezidans dairelerin alanları 110 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 


0212 416 90 40

http://www.realistanbul.com.tr/exclusive/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön