28 / 04 / 2024

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…



 Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2016 yılı boyunca başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, İstanbul Swiss Otel’de yaklaşık 900 kişilik katılımla gerçekleştirildi. Bu sene 10’uncu yılını da kutlayan Realty World Türkiye’nin kapsamlı organizasyonu çerçevesinde on kategoride toplam 112 ödül sahibini bulurken; 2016 yılının ciro kategorisinde lider ofisi ELFİ Gayrimenkul oldu. Gayrimenkul danışmanı kategorisinde İstanbul ABC gayrimenkul ofisten Cihan Albayrak da birinciliği kazanarak Türkiye Kupası’nı kaldırdı. ELFİ Gayrimenkul Ofis Sahibi Özkan Aydemir ve Danışman Birincisi ABC Gayrimenkul ofisinden Cihan Albayrak ödülünü Garanti Koza İnşaat ve Realty World Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel’den aldılar.  

 

Realty World Türkiye icra Kurulu Üyesi Özden Efeoğlu açılış konuşmasında, “Bu organizasyona katılımından dolayı tüm ofis çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz en çok danışman çalıştıran ve en güvenilir franchise ofislerine sahip olmak… Biz güçlü bir aileyiz. Realty World Türkiye olarak artan ofis ve çalışan sayımızla birlikte her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyoruz. Zorlu geçen 2016 yılını başarılı biçimde noktaladık. Göstermiş olduğunuz performanstan ötürü herkese teşekkür ediyorum. Hedeflerimiz büyük, 2017 yılında eğitim, ödül sistemimiz, web sitemiz ve daha birçok yenilikle markamızı daha da ileriye taşıyacağız  ” diye konuştu.



Özden Efeoğlu’ndan sonra Realty World Türkiye İcra Kurulu Üyesi Sinan Şerifoğlu mikrofonu devralırken, 1 Mart 2016-23 Nisan 2017 tarihleri arasında 60 yeni ofis açtıklarını ifade eden Şerifoğlu, “Ülkemizin dört bir yanından aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza Realty World ailesine ‘Hoş geldiniz’ diyoruz. Markamızın bilinirliğini artırmak için çalışmaları sürdürüyor, eğitime de büyük önem veriyoruz. Bu vesile ile Garanti Koza’nın çatısı altında bulunmaktan dolayı çok memnun olduğumuzu da ifade etmeliyim. Destekleri bizim için itici güç oluyor” dedi.
Aynı zamanda Bulgaristan’da açılan ve ilk yurt dışı ofis olma özelliğinden dolayı da IG Group’u da tebrik edip, yurt dışında da büyümeye devam edeceklerinin altını çizdi. 

 



Geri Dön