Genel

Realty World Türkiye en iyileri ödüllendirdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Realty VVorld Türkiye, her yıl düzenlediği " Realty VVorld Türkiye Kupası Ödülleri " ile tüm franchise ofis sahiplerini ve danışmanlarını buluşturdu...

Gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Realty VVorld Türkiye, her yıl düzenlediği "Realty World Türkiye Kupası Ödülleri" ile tüm franchise ofis sahiplerini ve danışmanlarını buluşturdu. 


Birinci Antalya'dan 


KKTC'de düzenlenen organizasyon çerçevesinde geçen yıl başarı gösteren ofis ve gayrimenkul danışmanlarına yedi kategoride toplam 104 Yeni projeye başladı Törene katılan Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Murat Binark, şirketinin yeni çalışmaları hakkında bilgi verdi. Binark, şunları anlattı: "Dört bloktan oluşan Koza Park'ın devamı niteliğinde yeni bir fazla projeyi genişletiyoruz. 


Toplamda 200 bin metrekare alanda yeni üç blok ve ikinci gölün de inşaatine başlıyoruz. Ayrıca Koza Spor Dünyası içinde 8 bin kişilik merkez kort, 65 tenis kortu ve tenis akademisinin bulunduğu spor kompleksini haziran ayında açıyoruz. 


Yanı sıra Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Levent'teki Kanyon AVM ve residence anlayışını otel ile birleştirerek Grand Canyon projesini hayata geçiriyor. Ödüller kapsamında, ciro kategorisinde ilk sırayı Antalya Neva Gayrimenkul aldı. Aynı şirketten Rezzan Erduran da gayrimenkul danışmanı kategorisinde birinciliği kazanarak Türkiye Kupası'nı kaldırdı. Törende konuşan üst yönetici Coşkun Erginer, "Hedefimiz-en çok danışman çalıştıran ve en güvenilir franchise ofislerine sahip olmaktır" diye konuştu. 


Emine Açar/ Bugün Gazetesi