29 / 04 / 2024

Realty World Türkiye, final ödül töreni Kıbrıs'ta yapılacak!

Realty World Türkiye, final ödül töreni Kıbrıs'ta yapılacak!

2005 yılında faaliyetlerine başladığı Türkiye 'de kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, bir ilke daha imza atıyor...  



çeşitli kategorilerde başarılı olan broker ve danışmanların ödüllendirileceği 2010 Final Ödül töreni yaklaşık 300 katılımcıyla Kıbrıs 'ta gerçekleştirilecek.

Törenin yanı sıra, “Doğru Danışman Fark Yaratır ” temalı; broker ve danışmanların motivasyonlarını arttırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, eğlenceli vakit geçirmek için bir kamp programı hazırlandı. Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan 'nın da katılacağı toplantı ile 2011 hedeflerinin anlatılacağı etkinlikte birlikte olmak dileğiyle.

15-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kampımıza, birbirinden değerli eğitimci ve sanatçılar eşlik edecek. Keyifli vakit geçireceğimiz, Realty World 'ün başarılı broker ve danışmanlarını taçlandıracağımız kampımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Sizler için eğitim ve sunumlar isteğe bağlı olacaktır.

Garanti Koza İnşaat, ING Bank ve Koza Yönetim 'in(Facility Management) sponsor olduğu etkinliklerde, program akışı içerisinde sponsor sunumları gerçekleştirilecek. Ayrıca, etkinliğe davet edilen eğitmen ve sanatçıların program akışı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

 


Geri Dön