02 / 05 / 2024

Rebul ikinci mağazasını Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyor!

Rebul ikinci mağazasını Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyor!

İlk mağazasını Mart 2013'te Brandium AVM'de açan Rebul, ikinci mağazasını Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyor. Rebul, önümüzdeki dönemde Güney Amerika ve Çin'e girmeyi hedefliyor..



Rebul kolonyalarının eşsiz kokusunu yurtdışına yaydı. Türkiye'nin en köklü kozmetik firmalarından Rebul, TEB ile işbirliği sonucunda global ölçekte aktif bir oyuncu konumuna ulaştı. Uluslararası rekabet alanında kendini gösteren ve Orta Doğu( Afrika, Azerbaycan ve Avrupa pazarlarına açılan Rebul, önümüzdeki dönemde Güney Amerika ve Çin'e girmeyi hedefliyor. 


Rebul, Beyoğlu Rumeli Han'daki 120 yıllık yerinden taşınıyor! Detaylar için tıklayın!



Bir asırdan fazla süredir faaliyet gösteren, Türkiye'nin en köklü kozmetik firmalarıdan Rebul, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile yaptığı iş birliği sonucunda büyüme ivmesini artırarak, global ölçekte aktif bir oyuncu konumuna ulaştı. 

Özellikle son yıllarda ihracata yönelik çalışmaları ile uluslararası rekabet alanında kendini gösteren Rebul, ürünlerini 20'den fazla ülkeye taşıdı. 


Beş yıldır ana banka olarak TEB ile çalışan Rebul, hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümede hız kazandı. Rebul'un son 4 yılda yüzde 100 büyüme sağladığına dikkat çeken Rebul Kozmetik'in ortağı ve Pazarlama Direktörü Nüket Filiba, TEB ile beş yıldır çalıştıklannı ve ilişkilerini sürekli geliştirdiklerini belirterek, "Çalışmaya başladığımız günden bugüne, şirketimizin büyüme ve gelişmesine paralel olarak iş birliği cesametini dört misli arttırdık. İhracatımızın tamamında, bankacılık hizmetleri konusunda TEB aracılık ediyor ve etldn hizmetleriyle ihracat bedellerinin zamanında ve tam olarak tahsilinde bizlere önemli katkı sağlıyor. TEB'in finansal ürünleri kadar 'KOBİ'lerin danışman bankası' anlayışıyla sunduğu finansal olmayan hizmetlerinden de yararlanıyoruz. Hizmet kalitesine önem veren şirketimizin aynı anlayışta olan TEB ile ilişkilerinin ilerleyen zamanda da artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi. 


ERKEK PARFÜMÜNDE PAZARIN İKİNCİSİ 


İç piyasada, son dört yılda Rebul'un yeni kolonya koleksiyonunun büyük beğeniyle karşılandığım ve çok hızlı büyüyerek pazarın büyümesine de katkı sağladığını söyleyen Nüket Filiba, "Rebul parfümleri, erkek parfüm pazarında ikinci marka konumuna geldi. İhracatta da parfüm segmenti ile büyüdük" dedi. 


İKİNCİ MAĞAZA EYLÜL SONUNDA AÇILIYOR 


Gündemlerinde yeni yatırım planlan olduğunu ve perakende sektörüne adım attıklarını belirten Nüket Filiba, beş yıllık planlan doğrultusunda Atelier Rebul markası ile perakende sektöründe büyümeyi hedeflediklerini dile getirdi. Rebul'un 118 yıllık köklü geçmişi, farmakolojik uzmanlığı, yüzlerce kozmetik formülü, kalite anlayışı ve tüketicinin güveniyle perakende sektöründe markalaştığını belirten Filiba, "İlk mağazamızı Mart 2013'te Brandium AVM'de açtık. İkinci mağazamızı Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyoruz. Dünya kozmetik pazarında global bir oyuncu olabilmek için son dönemde yatırımlarımızı hızlandırdık. 2012 yılında Rebul markasıyla otel kozmetiğine de giriş yaptık. Yatırımlarımızı bu alanda da sürdürüyoruz" dedi. 


 TEB KOBI Bankacılığı Satış Direktörü Mehmet Ormancı, TEB olarak Rebul ile 5 yıl önce başlayan iş birliğini başarıyla sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi: "Müşterimiz Rebul vizyonunu geniş tutarak istikrarlı bir büyüme trendine girerken, sadece yurt içi piyasadaki finansman yöntemlerine bağlı kalmayarak ihracatlarına yönelik finansman enstrümanlarımızı da kendileriyle paylaştık. 


Sunduğumuz alternatif finansman olanakları ile Rebul'un dış ticarette elinin güçlenmesine ve hacminin sürekli artmasına katkı sağladık. Dış ticaret işlemlerine yönelik danışmanlık sağlayarak Rebul'un . 

iharacat alanında karşılaşabileceği riskleri de minimize etmeye çalıştık. Rebul'a dış ticaret, finansman, nakit akışı, maaş ödemeleri ve danışmanlık desteğimiz devam ediyor" dedi. 



1895'ten bugüne Rebul 


1895 yılında Jean Cesar Reboul tarafından Beyoğlu'nda Grande Pharmacie Parisienne-Büyük Paris Eczanesi adıyla kuruldu. Cumhuriyet tarihinin ilk eczacılarından Kemal Müderrisoğlu da mesleğe Mösyö Reboul'un yanında çalışarak başladı. Müderrisoğlu ve Reboul, 1938 yılında eczanenin alt katındaki laboratuarda Türk halkını lavanta ile tanıştıran Lavanda Kolonyasını üretti. 1939 yılında Mösyö Reboul ülkesine dönerken, gözü gibi baktığı eczanesini Kemal Müderrisoğlu'na devretti. Ardından eczanenin ismi Rebul olarak değişti. Rebul, bir yüzyıla tanıklık eden geçmişi ile geçmişine sahip çıkan ve sürekli yenilenen bir marka olmayı başardı. 

1895'ten beri Türkiye'nin koku tarihini yazan Rebul markası, bugün İstanbul'da 5000 metrekarelik alan üzerinde kurulu fabrikasında 80'e yakın çalışanıyla hizmet veriyor. 


Yeni Şafak


Geri Dön