Genel

Recep Ağa Konakları'nda 125 bin TL'ye!

2010 yılının Haziran ayından buyana yaşamın devam ettiği Recep Ağa Konakları 2. Etapta 1+1 konutlar 125 bin TLden, 2+1 konutlar 145 bin TLden, 3+1 konutlar 220 bin TLden, 3+1 bahçe dubleksleri 195 bin TLden başlayan fiyatlarla sa

 Taban İnşaat tarafından Pendikin Kurtköy ilçesinde hayata geçirilen Recep Ağa Konakları, toplam 2 etaptan meydana geliyor. Projenin ilk etap satışları tamamlandı. İkinci etapta ise az sayıda konutun satışı sürüyor.

2010 yılının Haziran ayından buyana yaşamın devam ettiği Recep Ağa Konakları 2. Etapta 1+1 konutlar 125 bin TLden, 2+1 konutlar 145 bin TLden, 3+1 konutlar 220 bin TLden, 3+1 bahçe dubleksleri 195 bin TLden başlayan fiyatlarla satılıyor.

Recep Ağa Konakları 2. Etaptan tamamı peşin ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Veya bir miktar peşinat veriliyor. Kalan tutar için cazip faiz oranları ile vade imkanı sunuluyor.

9 bin metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Recep Ağa Konakları, 9 blokta toplam 170 konuttan meydana geliyor. Projede Alanları 60 ila 175 metrekare arasında değişen 1+1den 4+1e kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı karşısında, Adalar manzarasına sahip bir konumda yükselen Recep Ağa Konakları, Anadolu yakasının gözbebeği Kurtköyde, Formula 1 ve diğer uluslararası otomobil, motosiklet yarışlarının düzenlendiği ve Uluslararası Otomobil İstanbul Parkın yanı başında yer alıyor.

Recep Ağa Konaklarına Nasıl Gidilir

1-E-5'den gelirken Pendik Tersane Kavşağı'ndan Kurtköy yönüne dönün, yaklaşık 4 km sonra Sabiha Gökçen Havaalanı yoluna sapın ve bu yoldan Kurtköy istikametine doğru devam edin, 3 küçük kavşağı geçtikten sonra Recep Ağa konakları levhasını gördüğünüzde sola sapın.

2-TEM'den geliyorsanız Sabiha Gökçen / Kurtköy çıkışından girin, gişelerden çıkıp Kurtköy yoluna sapın, 3 küçük kavşağı geçtikten sonra Recep Ağa Konakları levhasını gördüğünüzde sola sapın.

Recep Ağa Konaklarının Özellikleri;

>Kapalı Yüzme Havuzu
> Fitness Salonu
> Sauna ve Soyunma Duş Odaları
> Bekleme Salonu
> Çocuk Oyun Salonu
> Toplantı Salonu
> Yönetici Odası
> Bahçe keyfi için Süs Havuzu, Kamelya ve Barbekü
> Çeşitli süs, meyve ağaçları ile dizayn edilmiş mükemmel bir çevre düzeni ve bahçe duvarları ile dekoratif güvenlikli giriş kapısı
> Hazır Mutfak
> Doğalgaz Kombi Sistem Isıtma
> Salonlarda Isıtma ve Soğutmalı Klima
> 24 Saat Kapalı Devre Kamera İzleme Sistemi
> Görüntülü Interkom, her dairede 2 Telefon hattı, İnternet hattı

0 216 595 33 33

www.recepagakonaklari.com

info@recepagakonaklari.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com