28 / 04 / 2024

Recep Altepe: Bursa Büyükşehir’in hizmetleriyle daha da değerlenecek!

Recep Altepe: Bursa Büyükşehir’in hizmetleriyle daha da değerlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle kente değer katmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Altepe, bu kentte yaşayan herkesin Bursa için özveriyle çalışması gerektiğine işaret etti.





Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi ve Nilüfer İlçe teşkilatları yeni yönetim kurulu üyeleri ve Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) yönetim kurulu üyeleri ile Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda bir araya geldi.


Büyükşehir Belediyesi’nin kentte devam eden çalışmaları hakkında konuklarını bilgilendiren Başkan Altepe, bu kentte yaşayan herkesin Bursa için özveriyle çalışması gerektiğine işaret etti.


AK Parti Osmangazi ve Nilüfer ilçe teşkilatlarına yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Altepe, “Bursa’da güzel çalışmalar yapılıyor, şehrimiz bundan sonra daha da iyi hizmetlerle buluşacak. Bu noktada her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bilerek adımlar atmaya devam edeceğiz. Önemli olan Bursalıların mutlu olmasıdır” dedi.


Başkan Altepe, Bursa’nın güzel hizmetlerle daha da değerleneceğine işaret etti. AK Parti Osmangazi ve Nilüfer İlçe teşkilatları ve Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) yönetim kurulu üyeleri de Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla vatandaşa nefes aldırmaya devam edeceğine inandıklarını söyledi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Geri Dön