Kim Kimdir?

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar... 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur

Recep Süleyman Özdil, Türk iş adamı ve bankacıdır. 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyerine özel bir şirkette müfettiş olarak başlayan Özdil, daha sonra Albaraka Türk Özel Finans Kurumu AŞ'de Uzman, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak çalışmıştır.

1993 yılında bir özel şirkette Finansman Koordinatörlüğü görevini üstlenen Özdil, daha sonra İhlas Finans Kurumu AŞ ve Family Finans Kurumu AŞ'de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2005-2011 yılları arasında Birleşik Fon Bankası AŞ'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Özdil, 2011-2014 yılları arasında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurul Üyeliği görevini üstlenmiştir. 28 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Recep Süleyman Özdil, bankacılık sektöründeki uzun yılların deneyimine sahiptir ve birçok bankacılık kuruluşunda önemli pozisyonlarda görev yapmıştır. Türkiye Halk Bankası AŞ'deki görevi sırasında da bankanın yönetiminde önemli bir rol oynamaktadır. Özdil, Türk iş dünyasındaki başarılı iş insanları arasında yer almaktadır.

RECEP SÜLEYMAN ÖZDİL DAHA ÖNCE HANGİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR?

Recep Süleyman Özdil, meslek hayatına 1984 yılında özel bir şirkette Müfettiş olarak başladıktan sonra 1986-1993 yılları arasında Albaraka Türk Özel Finans Kurumu AŞ'de Uzman, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak çalışmıştır. 1993-1995 yılları arasında özel bir şirkette Finansman Koordinatörlüğü görevini üstlenen Özdil, 1995-2001 yılları arasında İhlas Finans Kurumu AŞ ve 2001-2005 yılları arasında Family Finans Kurumu AŞ'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Daha sonra 2005-2011 yılları arasında Birleşik Fon Bankası AŞ'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak çalışmış, 2011-2014 yılları arasında ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurul Üyeliği yapmıştır. Son olarak, Recep Süleyman Özdil 28 Ağustos 2015 tarihinden bu yana Türkiye Halk Bankası AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Fazlı Kılıç kimdir?
Serruh Kaleli kimdir?
Dr. Ahmet Genç kimdir?