Teknoloji

Redmi Smart Band 2 bekleyenlere mutlu haber! İşte özellikleri

Bir ay önce Çin'de piyasaya sürüldükten sonra, yeni Redmi Band 2, uygun fiyatlı, hafif akıllı bant için fiyatları ve resmi pazarlama materyallerini  nihayet Avrupa pazarına doğru yola çıkarıyor.Hafif, bütçeye uygun giyilebilir cihaz kısa bir  süre sonra Avrupa'ya seyahat etmek için bahşiş verildi ve pazarlama materyalleri ve fiyatlandırma şimdi çevrimiçi sızdırıldığından, lansmanı çok yakın görünüyor

Xiaomi , Redmi Watch 3 ile birlikte geçen ay Çin'de Redmi Band 2'yi piyasaya sürdü . Hafif, bütçeye uygun giyilebilir cihaz kısa bir  süre sonra Avrupa'ya seyahat etmek için bahşiş verildi ve pazarlama materyalleri ve fiyatlandırma şimdi çevrimiçi sızdırıldığından, lansmanı çok yakın görünüyor. .

Sudhanshu Ambhore tarafından açıklandığı üzere Redmi Band 2, Avrupa'da 34,99 € (38 ABD Doları) fiyat etiketi ile gelecek. Bunun normal perakende fiyatı mı yoksa sadece erken kuş fiyatlandırması mı olacağı belirtilmedi. Bazı açılardan, Redmi Band 2, Çin'de 25 ABD Doları veya 23 Euro'ya dönüşen 169 Yuan MSRP ile giriş yaptı. Her iki durumda da Redmi Band 2, yerleşik bir markanın en uygun fiyatlı akıllı bantlarından biri olarak Avrupa'ya inecek .

Redmi Band 2, 9.99 mm kalınlığında ve 14.9g ağırlığında 1.47 inç TFT ekrana sahip olacak. Özellikler arasında uyku, Sp02 ve kalp atış hızı izleme, 100'den fazla bant yüzü, 30'dan fazla spor modu, 5ATM su geçirmezlik ve 14 güne kadar pil ömrü yer alır. Daha etkileyici ve daha pahalı olan Redmi Watch 3'ün Avrupa'da da piyasaya çıkıp çıkmayacağı şu anda bilinmiyor.

Bilmeyenler için, akıllı bant Çin’de piyasaya çıktığında 25$’a eşdeğer bir ücrete satılıyordu. ücretlendirme, Smart Band 2’nin oldukça makul  ücretli olduğunu ve birçok iyi fonksiyona sahip olduğunu gösteriyor. 1,47 inç TFT ekrana sahip ve 14,9 g ağırlığında olan ürün, 9,99 mm kalınlığında ve kapsamlı sağlık ve fitness fonksiyonları sunuyor. Bu fonksiyonlar arasında SpO2, uyku ve kalp atış hızı izleme dikkat çekiyor. 100’den fazla tema ve 30’a kadar spor modu bulunan akıllı bileklik, 14 günlük batarya ömrü ve 5ATM suya dayanıklılığı ile kullanıcıları yalnız bırakmıyor.

Redmi Smart Band, Xiaomi tarafından üretilen ve günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir akıllı bilekliktir. Bu cihaz, adım sayma, uyku analizi, kalp atış hızı ölçme ve diğer fitness özellikleri gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, telefonunuzla bağlantı kurabilir ve bildirimleri, arama ve mesaj görüntüleyebilirsiniz.