29 / 04 / 2024

Reef Loft'u tercih eden, Zeki Müren'in evine komşu olacak!

Reef Loft'u tercih eden, Zeki Müren'in evine komşu olacak!

Mimar Boran Ekinci tarafından tasarlanan ve Zeki Müren'in evinin bulunduğu sokakta yer alan Reef-Loft'ta fiyatları 260 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiyor



Mimar Boran Ekinci tarafından tasarlanan, Reef-Loft'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Zeki Müren'in evinin bulunduğu sokakta yer alan projede daire fiyatları 260 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiyor

Bodrum'da birçok projeye imza atan son olarak da Bodrum Reef Homes projesini hayata geçiren Denpa İnşaat yeni projesi Reef Bodrum'un satışlarına başladı. Projenin inşaatına ise inşaat yasağının bitmesinin ardından ekim ayında başlanacak. Reef Loft projesinin 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak Mayıs 2011'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Panaromik manzaraya sahip

Bodrum Kent Merkezi'nde, Kumbahçe Mahallesi, Paşa Tarlası mevkiinde, Zeki Müren'in evinin bulunduğu sokak'ta hayata geçirilen Reef Loft projesi Mimar Boran Ekinci'nin imzasını taşıyor. Panoramik Ege Denizi, Bodrum kalesi ve günbatımı manzarasına sahip olan Reef Loft 12 adet 3+1 ve 2+1, 16 adet 1+1 olmak üzere toplam 28 üniteden oluşuyor. Reef Loft Bodrum projesinde 1+1 tipindeki evler 65 metrekare, 2+1 ve 3+1 daireler ise 130 metrekare olarak planlanmış. Projede yer alan dairelerde balkon yerine yazları çok sıcak geçen Bodrum'da, kentin geleneksel yaşam biçimlerinden biri olan açık alan yaşamı yapılar arasındaki bahçe teraslarla sağlanmış. Proje yaz kış Bodrumda yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Bu nedenle mimari tasarımda Anadolu'nun bir çok yöresinde rastlanan kışın soğuktan yazın da sıcaktan korunma sağlamak için avlulu yaşam biçimi tercih edilmiş. Reef Loft'ta 1+1 daireler için 1, 2+1 ve 3+1 daireler için ise 2'şer adet kapalı otopark alanı bulunuyor.

200 bin TL'den başlıyor

Bodrum Reef Homes projesinde olduğu gibi Reef Loft projesinde de satış ve pazarlama faaliyetleri Pamir&Soyuer Residential tarafından yürütülüyor. Reef Loft'ta 65 metrekare büyüklüğündeki daireler 260 bin TL'den, 130 metrekare büyüklüğündeki 2+61 ve 3+1 daireler ise 520 bin TL'den satışa sunuldu. Reef Loft'ta satışta olan dairelerde, beyaz eşyalı olarak satış yapılıyor. Tüm beyaz eşyalarda Arçelik markalı ürünler tercih edilmiş. Reef Loft'ta ev sahibi olmak isyenler peşin ödeme yapabilirken ayrıca 1+1 dairler için 85 bin TL peşinat 35 bin TL 5 ay taksit ile 2+1 ve 31 daireler için 170 bin TL peşinat 70 bin TL 5 taksit seçenekleri de sunuluyor.
sabah/Bülent YOLDAŞ


Geri Dön