GYO

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler... Kiler GYO tarafından, İstanbul Beylikdüzünde hayata geçirilen 709 konut ile 18 ticari ünitenin yer aldığı, 152 bin 656 metrekarelik proje alanına sahip Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranının yüzde 75'e ulaştığı belirtildi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Referans Beylikdüzü Projesi hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO tarafından, İstanbul Beylikdüzünde hayata geçirilen 709 konut ile 18 ticari ünitenin yer aldığı, 152 bin 656 metrekarelik proje alanına sahip Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranının yüzde 75'e ulaştığı belirtildi. 

Referans Beylikdüzü projesinin 2023 yılsonunda müşterilere teslimi planlanıyor. 

Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesini, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde 482 ada 2 parselde hayata geçiriyor. 31 bin 319 metrekarelik arsa alanında yükselen projede, 2+1’den 5+1’e kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

Referans Beylikdüzü'nde açık-kapalı havuz, Fitness salonu, Türk hamamı, Basket sahası, bisiklet yolu, Sauna, çocuk oyun alanları ve kafe gibi pek çok sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Projede lavanta bahçeleri, zen bahçeleri, zeytin bahçeleri ve meyve bahçeleri de bulunuyor. Toplam 9 blok şeklinde inşa edilen projede kapalı otopark ile güvenlik hizmeti de sunuluyor.  

Referans Beylikdüzü projesi, Haramidere kavşağına 2 kilometre, Torium AVM'ye 4 kilometre, Marmara Park AVM'ye 5 kilometre, Beykent Üniversitesi Hastanesi'ne 7 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 10 kilometre mesafede yükseliyor. 

Kiler GYO 2022 yılının sonunda Referans Beylikdüzü projesinin KDV dahil amamlanması Durumundaki Değerini 3 milyar 399 milyon 560 bin 70 TL, KDV dahil Kiler GYO'a Ait Bağımsız Bölümlerden Arsa Sahibi Hasılat Payı Düşülmesi Sonrası Tamamlanması Durumuna Göre Değerini de 3 milyar 124 milyon 441 bin 57 TL olarak açıklandı. 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul Beylikdüzünde geliştirilmekte olan 709 konut ile 18 ticari üniteye ve 152.656 m² inşaat alanına sahip Referans Referans Beylikdüzü projesi tamamlanma oranı %75 oranına ulaşmış olup projenin 2023 yılsonunda müşterilere teslimi planlanmaktadır.

Kanyon AVM'nin değeri bu yıl 4 milyar TL'ye ulaştı!

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!