27 / 04 / 2024

Referans Güneşli Evleri fiyatları!

Referans Güneşli Evleri fiyatları!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Bağcılar Referans Güneşli'de dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor. Projede yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. Peki Referans Güneşli Evleri fiyatları ne kadar?



Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen  Referans Güneşli  Rezidans'ta yüzde 30 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödenebiliyor.


Referans Güneşli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. 


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen Referans Güneşli'de buhar odası, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Referans Güneşli Konutları 9 bin 234 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. İstanbul Bağcılar - Güneşli'de inşa edilen proje 162 daire ve 32 dükkandan meydana geliyor.


Bağcılar Referans Güneşli Residence  Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında, Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Referans Güneşli Evleri fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin veya banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Referans Güneşli iletişim bilgileri 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön