28 / 04 / 2024

Regal BM 424 Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Regal BM 424 Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Geniş iç hacmiyle 13 kişilik bulaşığı tek seferde yıkayan Regal BM 424, yarım yük yıkama fonksiyonuyla su ve enerji tasarrufu sağlar. Peki Regal BM 424 Bulaşık Makinesi kaç programlı? Regal BM 424, kaç litre su harcar? İşte detaylar...



BM 424, bütçe dostu Regal'in en çok tercih edilen bulaşık makinesi modeli olarak dikkat çekiyor.

Regal BM 424 Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Geniş iç hacmiyle 13 kişilik bulaşığı tek seferde yıkayan Regal BM 424 Bulaşık Makinesi, yarım yük yıkama fonksiyonuna da sahiptir. Bu özellik makinenin dolmasını beklemeden çalıştırılması gereken durumlarda su ve enerji tasarrufu sağlar.

4 farklı yıkama programı bulaşıkların kirlilik seviyesine göre seçim yapılmasına imkan tanır. Çok yağlı bulaşıklar için 70 derece su sıcaklığı ile yıkama yapan 'yoğun' programı vardır. Ayarlanabilir fincan rafları ve katlanabilir teller, farklı bulaşıklar için alan açılmasına yardımcı olur.

Cihazda 1-24 saat zaman erteleme opsiyonu da yer alır. Regal BM 424, E enerji sınıfındadır..

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Katlanır Teller
Katlanabilir teller sayesinde gerekli durumlarda büyük bulaşıklar için alan oluşturabilirsiniz. Katlanır teller farklı şekil ve boyutlardaki mutfak gereçlerinin makineye yerleştirilmesine olanak sağlar.

9 lt Aquazone Özelliği
Regal BM 424 Bulaşık Makinesi, Aquazone özelliği ile su tasarrufuna büyük katkıda bulunur. 9 litre suyla bütün bulaşığı temizler.

Doluyken Ayarlanabilir Üst Sepet
Bu özellik ile bulaşık makinesi doluyken bile uzun şişe ve bardakları üst sepeti boşaltmadan sonradan sadece yerini değiştirerek yerleştirebilirsiniz.

Regal BM 424 Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? Regal BM 424 Bulaşık Makinesi ne kadar elektrik harcar? Regal BM 424 Bulaşık Makinesi kaç yıl garantili? 4 programlı Regal Bulaşık Makinesi kaç TL?

 


Geri Dön