29 / 04 / 2024

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Yapacağınız davetler yada aile sofralarının ardından misafirleriniz evelerine dağıldığında yada aile fertleriniz yemeğin üstüne gelen ağırlık hissi ile köşelerine çekildiğinde, sizin kafanızda büyüyen ''bulaşıklar ne olacak?'' sorusu eminim her ev hanımının derdidir. Artık bud ertlere bir son verme zamanı geldi İşrte Regal işte temizlik. Aradıınız detaylar haberimizde.

Yiyecek ve içecek tükettiğinizde kirlenen bulaşıkları temizleme mesuliyeti size düşer. Yoğun hayat temposunda hemen hemen herkes pratiklik ile işlerini halletmek ister. Tam bu anda size yardımcı olan Regal 4 programlı bulaşık makinesi ile kirlilerinizitemizlemeye olanak sağlar. Modern dizaynı ilgiyi üzerine çekerken klasik bir renk olan beyaz rengi ile her mutfağın stiline kolay bir şekilde uyum sağlar.

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 Gri ayrıntılarının yanı sıra hayatınızı basitleştirecek için özenle hazırlanan düğmelere sahiptir. Tüm bu düğmeler ile gereksiniminiz olan bütün temizleme programlarına erişebilirsiniz. Kirlenen tabaklarınızı bu makineyle yıkadığınızda kısa bir zaman sonra temizlenmiş olarak dolabınızdaki yerini alabilir.

Regal Bulaşık Makinesi Özellikleri

Regal BM 411 bulaşık makinesi sahip olduğu fonksiyonları ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarır. Teknolojik fonksiyonlar ürünün tercih edilmesine etki eder. 85 X 59,8 X 59,8 ebatı ile her mutfakta yerini kolay bir şekilde alır. 13 kişilik yıkama kapasitesi ile büyük aile yemekleri ve kalabalık davetlerde çıkan kirlileri yıkama hususunda size yardımcı olur. Kirlenen mutfak takımlarından cam eşyalarınıza kadar her ürünün itina ile ve derinlemesine yıkanmasına destek olur. Paslanmaz çelik iç gövdeye sahiptir. Bu vesile ile yıkanma anında paslanma 
yapmadan uzun ömürlü bir kullanımı sunar. 

 


Geri Dön