Beyaz Eşya

Regal Doğru Karar Günleri başladı! Kampanya ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

“Regal Doğru Karar Günleri” kapsamında Regal’de bir çok beyaz eşya ürünü indirime girdi. 21 Eylül saat 07.00’a kadar devam edecek kampanya regal-tr.com ve yetkili satıcılarda geçerli. Üretimini Manisa’da yer alan, Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olan Vestel City’de uluslararası kalite standartlarına ve son teknoloji trendlerine uygun bir şekilde gerçekleştiren Regal, Türkiye’nin dört bir yanında konumlanmış güçlü bayi ağı ve servis noktalarıyla tüketiciye ulaşıyor

En yeni ve en kaliteli teknolojik beyaz eşya ve televizyonları ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturma hedefiyle yola çıkan Regal, Zorlu Grubu’nun stratejik öneme sahip markalarından biri olarak ticari hayatına devam ediyor. Üretimini Manisa’da yer alan, Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olan Vestel City’de uluslararası kalite standartlarına ve son teknoloji trendlerine uygun bir şekilde gerçekleştiren Regal, Türkiye’nin dört bir yanında konumlanmış güçlü bayi ağı ve servis noktalarıyla tüketiciye ulaşıyor.

http:// https://www.regal-tr.com/

Editör Notu: Bu haber 15 Eylül 2022 tarihinde saat 00.51' da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 25 kuruş, euro 18 lira 22 kuruş, altının gramı ise 996 lira değerindedir.

A101’de satılan indirimli derin dondurucular hangileri? A101 Regal derin dondurucu fiyat listesi

Regal’den 2 bin liraya varan kampanya! Elinizi çabuk tutun! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Regal Raptor E-car K3 elektrikli, 3 tekerlekli araç ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...