Beyaz Eşya

Regal Tv'lerde futbolseverlere özel kampanya! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgisini çeken Regal’de Futbolseverlere özel televizyon kampanyası yapıldı. İşte Regal televizyon modelleri ve 16 Aralık 2022 fiyat listesi... Fiyatları zamlanan televizyon fiyatları nedeniyle vatandaşlar, en uygun fiyatları ve  kampanyaları takip etmeye başladı

Türkiye'de artan döviz kurundan, televizyon fiyatları da nasibini aldı. Fiyatları zamlanan televizyon fiyatları nedeniyle vatandaşlar, en uygun fiyatları ve  kampanyaları takip etmeye başladı.

Uygun fiyatları, kalitesi ve şık tasarımı ile Regal televizyonlar, pek çok insanın dikkatini çekmeyi başardı. Regal Futbol çoşkusuna özel kampayası ile futbolsevelere keyifli maç izleme fırsatı sunuyor.

DLNA Teknolojisi ile artık cep telefonu, tablet veya bilgisayarınızdan Regal televizyonunuza dosya göndermeniz artık çok kolay. Regal Smart TV’ler DLNA teknolojisi ile herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç olmaksızın aynı internet ağı üzerindeki akıllı cihazlardan resim, müzik ve film oynatma imkanı sunuyor.

Uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgisini çeken Regal’de Futbolseverlere özel televizyon kampanyası yapıldı. İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dahili Hd uydu alıcısı ile uydu yayınlarını ekstra kutuya ihtiyaç olmadan televizyonunuzdan alabilirsiniz. Böylece ekstra uydu alıcısı, kumanda, kablo kullanımına ihtiyaç kalmaz.

Full Hd teknolojisine ile 4 kat daha fazla çözünürlüğe sahip ve bu sayede 4 kat daha kaliteli görüntü sağlar. Gerçek görüntü kalitesi için gelişmiş kontrast ve çok daha canlı renkler sunar

Regal televizyonlar, MEMC teknolojisiyle birlikte hızlı görüntülerdeki tüm ayrıntıları ek işlemcisi sayesinde görmenizi sağlar ve hareketli görüntülerdeki bulanıklığı ve bozulmaları engeller. Bu sayede aksiyon sahnelerini en yüksek performansta izleme keyfi sunar.

Regal 55R857UQ 55'' QLED 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV
Fiyatı :
10.999 Türk Lirası

Regal 50R857UQ 50'' QLED 126 Ekran Smart 4K Ultra HD TV
Fiyatı :
9.499 Türk Lirası

Regal 65R854UQ 65'' QLED 164 Ekran Smart 4K Ultra HD TV
Fiyatı :
12.999 Türk Lirası

Kampanya 07-31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.

Ayrıntılı bilgi için: www.regal-tr.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Aralık 2022 tarihinde saat 13: 50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.73 Türk Lirası, euro 19.87 Türk Lirası, altının gramı ise 1081 Türk Lirası değerinde.

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

Altın fiyatlarında görülmemiş rekor geliyor! Tüm bildiklerinizi unutun! İlk kez paylaşıldı! Hazır olun!

O ilde 13 bin metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 11 Ocak'ta!