29 / 04 / 2024

Regnum Escana'da 1.6 milyon Euro'ya!

Regnum Escana'da 1.6 milyon Euro'ya!

Regnum'un prestij projesi Bodrum Escana'da ultra lüks villaların fiyatları 1.6 milyon Euro'dan başlıyor...



Bodrum'un merkezinde hayata geçirilen Regnum Escana projesi 18 bin metrekare alana inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı 10 bin 800 metrekare. Bodrum Escana'da 25 ultra lüks villa bulunuyor. Villalar Bodrum Kalesi'ne tepeden bakan bir konumda yer alıyor.

Regnum Escana'da alanları 400 metrekare ile 460 metrekare arasında değişen 3 katlı villaların fiyatları 1 milyon 600 bin Euro'dan başlıyor, 2 milyon 300 milyon Euro'ya kadar yükseliyor. Villaların 2010 yılının Mayıs ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Regnum Escana, Bodrum'un kendine özgü mimarisi ile 21. yüzyılın teknolojisini harmanlıyor. Projede yer alan 25 ev, akıllı bina konsepti ile inşa ediliyor. Uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere evdeki bütün elektrikli - elektronik aletler kumanda edilebiliyor.

Villaların diğer evlerden görünmeyen özel bahçelerinde, özel havuz, jakuzi, sauna ve fitness alanı bulunacak. Regnum Escana'da yaşayanlar isterlerse alabilecekleri kahya, temizlik, bahçe ve havuz bakımı gibi hizmetlerle de evlerinde lüks otel konforunu yaşayabilecekler.
Regnum Escana'da Bodrum'un klasik mimarisi göz önünde tutuldu. Projede bulunan evler, yaz - kış yaşanacak bir ev gibi inşa ediliyor.

www.regnum.com.tr
0 216 522 68 40

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Bodrum'u 'seyir terası'ndan sadece 25 aile izleyebilecek

Bodrum manzarasına hakim konumda bulunan 25 villalık Regnum Escana, mimari ve iç tasarımıyla dikkat çekiyor. Escana'da fiyatlar 1.6 ila 2.3 milyon TL arasında değişiyor

Bodrum'da The Marmara Otel'in hemen yanında inşa edilen Escana Projesi, marinasından kalesine kadar tüm Bodrum'un güzelliklerini gözler üzerine seriyor. Mimari tasarımı Les Ottoman, Bodrum Rixos gibi projelere imza atan Mimar Erdal Tasavul'a, iç mimari tasarımı ise Four Seasons otelleri, KemerGolf&Country Club gibi projelere imza atan Mimar Sinan Kafadar'a ait olan Escana projesi Regnum tarafından hayata geçiriliyor. Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk'ün "Ticari değil, prestij projesi" olarak tanımladığı, "Her parası olana Escana'dan villa satmayacağız" dediği Escana, 3'er katlı 25 villadan oluşuyor.

Mayıs 2010'da teslim edilecek
Öztürk 15 dönümlük, Bodrum'un en nitelikli arazilerinden sonuncusu üzerine daha küçük metrekareli, daha ucuz maliyetlerle bir proje yapmanın mümkün olabileceğini ancak kendilerinin Bodrum'a yakışır prestijli bir projeye imza atmaya karar verdiklerini anlatıyor. 2010'da tamamalanacak, 400 ila 470 metrekare arasında değişen Escana villaları 1.6 ila 2.3 milyon liradan satışa sunuldu.

İç tasarım Sinan Kafadar'a ait
Escana'nın iç tasarımına imza atan mimar Sinan Kafadar, projede kullanılan ahşaplarda kullanılmışlık hissi vermeye çalıştıklarını, zeminlerde de çakıl taşıyla motifler oluşturduklarını anlatıyor. Seçilen mobilyalarda modernite ve şehir yaşantısı hissinden uzak durmaya çalıştıklarına değinen Kafadar, tüm mobilya ve eşyaların projeye özel olarak tasarlandığını ifade ediyor.

Tüm eşyalar Escana'ya özel tasarlandı
Akıllı ev sistemine sahip Escana'da cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma, soğutma sistemleri, elektronik ev eşyaları belirlenen senar yolar çerçevesinde uzaktan kontrol edilebiliyor. Kullanılan tüm eşyaları sadece Escana'ya özel olarak tasarlandı. Özel tasarımlar arasındaki AGA marka fırının değerinin 19 bin dolar olduğu projede, Carrera İtalyan mermer mutfak tezgahları, Gaggenau Vario Buzdolabı, Hansgrohe 2009 şelale serisi armatürler kullanılıyor.
Sabah Emlak

Regnum, Escana'yla prestijini Bodrum'a taşıyor

REGNUM, yapımı devam eden yeni projesi Escana'nın tanıtımını Bodrum'da gerçekleştirdi. Bodrum merkezde, 3 katlı inşa edilen 25 ultra lüks villadan oluşan proje, Bodrum Kalesi'ne tepeden bakan konumuyla dikkat çekiyor.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, "Öncelikle arazinin eşsiz konumu ve benzersiz manzarası projenin bu şekilde oluşmasında bize adeta rehberlik etti. Bodrum'u tepeden gören ve yakın bir gelecekte Bodrum'un İncisi olarak anılacak bir eser yarattığımız için çok mutluyuz. Aslında küçük daireler inşa ederek daha ucuz maliyetlerle sıradan bir projeye imza atmak da mümkündü, ancak böyle bir projeyi, böyle bir manzaraya kondurmak ne Bodrum'a ne de Regnum'a yakışacaktı. O yüzden, bir arada yaşamaktan keyif alacak 25 özel aileyi Bodrum'un yeni ve son incisinde buluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Projenin daha satışa çıkmadan büyük ilgi uyandırdığını belirten Öztürk, "Tanıtım ile projemizin satışına başlıyoruz. İnşaatın başladığı ilk günden itibaren proje yoğun bir ilgi ile karşılandı. Çeşitli vesilerle bize ulaşıp proje hakkında bilgi almak isteyenler oldu. Ancak biz burada özel bir topluluğun olmasını istiyoruz. Bir prestij projesi inşa ediyoruz. Dolayısıyla bu topluluğu oluşturmak için evlerin satışı konusunda da çok aceleci davranmayacağız" şeklinde konuştu. Kriz ortamına rağmen böyle bir projeye imza atmaktan çekinmediklerini belirten Öztürk şunları söyledi: "Kriz ortamında bile olsak, tüketici güveni tam olarak oturmuş ve markalaşmasını sağlamış firmaların, üst gelir grubuna hitap eden nitelikli projelerinde herhangi bir sorun yaşanacağını düşünmüyoruz."

AKILLI EVLER

Evlerin özelliklerine de değinen Öztürk şunları söyledi: "Projede ön planda Bodrum'un klasik mimarisi göz önünde tutuldu. Burada bulunan evler, yazlık ev konseptinde değil, yaz - kış yaşanacak bir ev gibi inşa edildi. Akıllı ev konseptine giren pek çok özelliğin olduğu evlerde birçok eşya uzaktan kumanda ile çalıştırılabiliyor ve yangın, hırsızlık gibi kötü durumlarda anında ihbar sistemi devreye giriyor.  Akıllı bina konsepti ile inşa edilen projede, uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere evdeki bütün elektrikli aletler kumanda edilebiliyor. Bu evlerde yaşayacaklar, diğer evlerden görünmeyen özel bahçelerinde, özel havuzu, jakuzisi, saunası ve fitness alanına sahip oluyor. Regnum Escana'da yaşayanlar isterlerse alabilecekleri kahya, temizlik, bahçe ve havuz bakımı gibi hizmetlerle de evlerinde lüks otel konforunu yaşayabilecekler.
Hürriyet Emlak


Geri Dön