Kent Haberleri

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti.  Kararın açıklanması ile altın ve dolar piyasasında hareketliliklerin olacğaını belirten Memiş, yatırımcıları uyardı

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı çarşamba günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile altın ve dolar piyasasında hareketliliklerin olacğaını belirten Memiş, yatırımcıları uyardı.

 

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay başlarken dolar kuru sakin seyrini koruyor. Fed başkanı Jerome Powell tarafından gelen açıklamalardan sonra altın fiyatları 50 yılın en uzun aylık değer kaybını yaşadı. Dolar kuru şu dakikalarda 18,67 TL sdeviylerinde işlem görürken gram altın kritik seviye olan 1000 TL altına geriledi. Piyasalardaki son dakika gelişmeleri değerlendiren Altın ve piyasa uzmanı Memiş, çarşamba günü altın ve doların ne olacağını söyledi.

ALTIN VE DOLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ BÖYLE OLACAK

Altın ve dolardaki son dakika gelişmeleri değerlendiren Altın Kahini İslam Memiş, Çarşamba günü yapılacak olan Fed toplantısı sonrasında altın ve doların nasıl olacağını açıkladı.

Memiş; “Yeni haftada içeride enflasyon verisi Perşembe günü burayı takip edeceğiz, dışarıda Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı var.  Her ikisi de dolar / TL üzerinde önemli bir etkiye sahip. Çarşamba akşamı saat 21:00'da  FED'in faiz kararı var dolar kurunun uluslararası piyasalardaki seyri açısından oldukça önemli” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika dolar kurunu değerlendiren Memiş, “Dolar kuru  yeni haftaya haftaya yatay bir seyirde başladı 18.61 TL seviyesindeyiz. Dolar kurunda 18.50 – 18.80 TL aralığını takip etmeye devam ediyoruz. Yine Çarşamba akşamı FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları önemli olacak” dedi.

Kıymetli metallerde yatay seyrin devam edeceğinini söyleyen Memiş;  “Hem gram altın tarafında hem gümüş tarafında yatay bir seyrin mümkün olduğunu gözlemliyoruz. Şu anda ons altın 1.642 dolar seviyesinde, 19.13 dolar seviyesinde olan bir gümüş ons fiyatı var” değerlendirmesini yaptı.

 

ALTIN VE DOLAR NE OLACAK?

Çarşamba gününe kadar altın ve dolarda yatay seyrin devam edeceğini söyleyen Memiş,  “Altın fiyatları FED'i bekliyor. Dolar kuru özellikle enflasyona odaklı bir şekilde beklemeye devam ediyor. Ama bu dar bant aralığı korunuyor şirketlerin 3. çeyrek büyüme bilançoları var bilanço verileri açıklanacak bu hafta” dedi.

 
REKOR GELİYOR...

Altın hakini İslam Memiş, kasımn ayında altın fiyatlarının yüskeleceğini söylemişti. Beklenen ayın gelmesi ile yatırımcıların gözleri piyasalar çevrildi.

“TL tarafına baktığımızda dolar 18,61 TL ekranlarda, ama Kapalı Çarşı piyasasında şöyle önemli bir gelişme var. Dolar, 18, 62 ve 18, 64 lira civarında hem makas aralığı daraldı, hem de ekran ile Kapalı Çarşı arasında hemen hemen denk hale geldi. Bunun nedeni ise talep olmayışından dolayı ekranla kapalı çarşı arasında makasta yavaş yavaş kapamış oldu.

Altın piyasalarını değerlendiren Memiş,  “Dip seviyeler test edildi;  ons altında 1500 doları bekleyen de var, 2. 200 doları bekleyen de var.  Altın fiyatları yeniden bin liranın üzerinde kasım ayında yeniden rekorları görebileceğiz ” ifadelerini kullandı.

İslam Memiş gram altın için yeni rakamı açıkladı! Sakın altınlarınızı bozdurmayın

Altın için kritik tarih resmen açıklandı! Altın o tarihte bu kadar olacak! Hemen siz de bakın!

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! Rakamları görenler kafayı yedi! 31 Ekim 2022 altın fiyatları

Altındaki düşüş sonrası İslam Memiş "Ters köşe olmayın" diyerek uyardı