Kent Haberleri

Rekor! Euro tarihi zirvesine ulaştı! Son dakika euro kuru gelişmesi!

2022 yılında atak yaparak sert yükseliş kaydeden euro yeni yılda da yukarı yönlü hamlelerine devam ederek tarihi zirvesine ulaştı. Son dakika euro kuru gelişmesi... Euro kuru bugün rekor kırarak tarihi zirvesi olan 20,2049 seviyesine geldi

Euro/TL kurunda yükselişler devam ediyor. Euro kuru bugün rekor kırarak tarihi zirvesi olan 20,2049 seviyesine geldi. Dolar ise önceki kapanışa göre yukarı yönlü hareketle güne 18,7532'den başladı. 

Piyasalarda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Son bir yıldır Türk Lirası'nın yaşadığı tarihi değer kaybı döviz kurlarının hızlı yükselişinin önüne geçilememsi piyasalardaki istikrarsız gidişatı ve anlık oynamaları tetikliyor.  Vatandaşların alım gücü her geçen gün düşerken, dolar ve euro kuru yakından tkaip ediliyor. 

Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? Euro kuru ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 son dakika Euro/TL kuru gelişmesi...

EURO TARİHİ ZİRVESİNE ULAŞTI!

Son zamanlarda dolar karşısında güçlenerek yükselişe geçen euro/TL kuru bugün 20,2049 seviyesi ile tarihi zirvesine ulaştı. Euro/TL kuru önceki kapanışını 20,0778 lira seviyesinden yapmıştı. Euro dolar paritesi ise şu dakikalarda yüzde 0,05 yükselişe geçerek, 1,0739 seviyesine yükseldi.

Dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru kaç TL? 10 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL NE KADAR OLDU?

2022 yılında, tüm para birimlerine karşı tarihi değer kazanan dolar, güne 18,7732 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,7532 seviyesinden yapmıştı.

PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta yur dışı piyasalarda enflasyon verileri öncesinde risk iştahı yüksek seyrediyor.

Cuma günü açıklanan istihdam raporunda, tarım dışı istihdam aralık ayında 223 bin artarak beklentileri geride bıraktı.

Bir önceki aya kıyasla gerilemesi ve ücret artışları ile çalışma saatlerinin yavaşlaması Fed'in şahin para politikalarında yumuşamaya gidebileceği beklentisini kuvvetlendirdi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda bankanın gelecek ay yüzde 75 ihtimalle 25 baz puan faiz artırması öngörülüyor.  50 baz puanlık faiz artışı da yüzde 25 ile olasılık dahilinde bulunmaya devam ediyor.

Bu hafta ABD'de, bankacılık sektörünün bilançolarını açıklayacak.

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın! 

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!
Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!