Kent Haberleri

Rekor geliyor! Altın fiyatları yarın bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Altını olan acil baksın!

Altın fiyatları, küresel piyasaların odağında olmaya devam ederken Altın Kahini İslam Memiş'ten altın fiyatları içi rakam geldi. Altın fiyatları yarın bu kadar olacak! Altını olan acil baksın! Altını olan acil baksın!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, Altın Kahini İslam Memiş altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayarak rakam verdi. Altını olan acil baksın!

Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya devam ediyor. Altın fiyatları üzerinde etkili olacak gelişmeye bir gün kaldı. Yarın ABD Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Karar sonrasında altın fiyatları resmen şekil alacak. Konu ile ilgili İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi.

ALTIN FİYATLARI YARIN NE OLACAK?

Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararını yarın saat 21:30'da açıklayacak. Kararın altın fiyatları üzerinde etkili olması beklenirken, İslam Memiş, altın ve faizler ile ilgili açıklamlarda bulunarak yarın altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Memiş: Muhtemelen düşük gelen bir enflasyon verisi olacak Amerika'da... Bu da küresel piyasaları pozitif yönde etkileyen bir gelişme olacak. Özellikle FED'in çarşamba akşamı faiz kararı ile ilgili açıklaması veya faiz kararından sonra FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları piyasalar açısından önemli olacaktır. Muhtemelen FED Başkanı Powell önümüzdeki toplantı için de 25 baz puan faiz artırımı sinyali verebilir bu da küresel borsalara, piyasalara pozitif bir etki yapabilir diye tahmin ediyorum." dedi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın 1786 dolardan işlem görürken, gram altın aynı dakikalarda 1086 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1775 liradan, yarım altın 3550 liradan, tam altın 7077 liradan işlem görüyor.

Altın ve gümüş fiyatlarındaki pozitif beklentisinin devam ettiğini belirten Memiş, "Altının ons tarafında önce bin 815 devamında bin 830 dolar seviyesi yukarı yönlü kırılabilir. Benim beklentim pozitif yönde devam ediyor." dedi.

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları için yıl sonu yorumu! Uzmanlar tek tahminde birleşti