Altın & Gümüş

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları. Gümüş fiyatlarında 2022 yılının rekor seviyesi görüldü

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeşleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarında 2022 yılının rekor seviyesi görüldü. Gümüşün gram alış fiyatı 13 lira seviyesinden işlem görüyor. Son dakika gümüş fiyatları 9 Kasım 2022.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA REKOR SEVİYE GÖRÜLDÜ

Güncel gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Gümüş fiyatları bugün 13 liraya kadar yükselirken ons gümüş fiyatı 21,41 dolar oldu.

FED'in faiz artırım sürecinde dönme noktasına yaklaştığına yönelik kuvvetlenen algılar en çok kıymetli metalleri olumlu etkiledi. Son 1 ayda gümüş yüzde 12, altın ise yüzde 3 değer kazandı. Kıymetli metallerdeki bu olunlu eğilimin devam etmesi bekleniyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüşün gram alış fiyatı kaç lira? Gümüşün alış satış fiyatı kaç lira oldu? İşte güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI 9 KASIM 2022

Gümüş fiyatları bir ay içinde yüzde 12 değer kazanarak rekor kırdı. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş ne kadar? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Güncel gümüş alış satış fiyatları belli oldu.

Gümüşün gram alış fiyatı 12,76 lira, satış fiyatı 13,,24 lira seviyesindne işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı ise 21,43 dolardan değerleniyor.

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ YORUM

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşi tarafında yeni rekorların yaşanacağını söyleyip, tahminlerde bulundu.  Gümüş fiyatlarında rekor seviyelerin görüleceğini söylemişti. Gümüş fiyatları bir ay içinde toplamda yüzde 12 değer kazanarak zirveye yükseldi. Gümüş yatırımcıları için İslam Memiş, sabırlı olmaları gerektiğini söylemiş, yükselişler için ''çok yakın'' uyarısı yapmıştı. Gümüş fiyatları bugün an itibareiyle rekor kırdı.

Fırladı... Gümüş fiyatları 13 TL sınırına dayandı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı