Kent Haberleri

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar... Hemşire, büro personeli, spor uzmanı başta olmak üzere çeşitli alanlarda personel alımı gerçekleştirilecek

Kayseri Erciyes Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı ve 104 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Hemşire, büro personeli, spor uzmanı başta olmak üzere çeşitli alanlarda personel alımı gerçekleştirilecek. İşte Erciyes Üniversitesi personel alımına ilişkin ayrıntılar...

PERSONEL ALIMI KONTENJAN BİLGİSİ

İşte detaylar...

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Erciyes Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımında adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesindeki koşulların arandığı öğrenildi.

Bu doğrultuda ilgili kadrolara başvuracak adayların;

Alım yapılacak branşlara göre bazı özel koşulların da aranacağı ifade edildi.

MÜLAKAT OLMAYACAK

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı doğrultusunda ilgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda KPSS puan şartı arandığı öğrenildi. Adayların geçen sene yapılan KPSS’den alınan puanlar temel alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar değerlendirme yapılacağı aktarıldı.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 28 Mart’ta başladığı ve başvuru yapacak adayların başvuru iş ve işlemlerini en geç 11 Nisan’a kadar tamamlamaları gerektiği paylaşıldı. Adaylar başvuru işlemlerini online olarak; https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapabileceği aktarıldı.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...