Kent Haberleri

Rekora koşan gram altında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 1013 lira seviyesine kadar yükselirken yatırımcılar '' gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırırken en yüksek rakam belli oldu. Dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi ile düşüşe geçen altın fiyatlarında yön tersine döndü

Altın fiyatları bu haftayı yükselişle kapattı. Dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi ile düşüşe geçen altın fiyatlarında yön tersine döndü. Altın fiyatları bugün de hızla yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip edenler, ''gram altın ne kadar, gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne  kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri beklentilerin çok üzerinde geldi. Piyasaların gözü cuma gününe çevrilmişken açıklana veriler piyasaların yönünü tamamen değiştirdi. Altın ve gümüş  gibi kıymetli metaller yükselişe geçerken, dolar değer kaybetti.

Öte yandan altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen gram altının en yüksek rakamı belli oldu. İşte o rakam...

FED BAŞKANI JEROME POWELL KONUŞMASINDAN SONRA  ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarında son 50 yılın en kötü rakamları görüldü ve  ons altın 1622 dolara kadar  düştü. Altın fiyatlarındaki en büyük düşüş Fed faiz kararı sonrasında Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra oldu. Powell'ın açıklamaları sonrası piyasalar resmen alt üst olurken altın fiyatları resmen yerle bir oldu.

Gram altın fiyatı 1,000lira altına gerileyerek 980 lira seviyelerine kadar düştü.  Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatlarının yönünü değiştirdi. Verilerin beklentilerin üstünde gelmesi ile altın fiyatları resmen rekora koşuyor. Ons altın 1680 dolara kadar yükselirken gram altın 1013 lira oldu.

Peki gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? Gram altın yükselecek mi? İşte uzman isimden son dakika altın yorumu...

GRAM ALTIN İÇİN EN YÜKSEK RAKAM BELLİ OLDU!

Gram altın fiyatı haftayı yükselişle kapattı. Bugün de yükselmeye devam eden gram altın fiyatı 1013 lira oldu.  Gram altın 980 lira seviyesinden 1013 lira seviyesine yükseldi. Gram altın hızla rekora koşarken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gram altının geleceği en yüksek rakamı açıkladı.

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için öngörüsünün değişmediğini ve gram altının sene sonunda 1450 lira olacağını söyledi. Gram altın için rakam açıklayan Memiş, elinde gram altın veya altını olanları uyardı.

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Altın yeniden gaza bastı! Altın fiyatları resmen coştu! 1 gramınız bile varsa durmayın! 5 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları zincirini kırdı! Piyasa tarafından altın yakın merceğe alındı! Elinizi çabuk tutun!