Ticari

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

Türkiye’nin en köklü gruplarının başında gelen Altunbüken Holding, kıymetli madenler sektöründe 1940 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. 25 yıldır inşaat taahhüt işleri de yürüten Altunbüken, RELUX Gayrimenkul markasını yaratarak şehirli profesyonel çalışanları ve yatırımcıları hedefliyor.


Kıymetli maden ve kuyumculuk sektörünün en köklü gruplarından biri olan Altunbüken Holding, 75 yıldan bu yana altın ve pırlanta sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Başta Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İtalya, Almanya, İngiltere ve İspanya’nın da aralarında yer aldığı 30'dan fazla ülkeye takı ihracatı da gerçekleştiren Altunbüken Holding, inşaat taahhüt işleriyle 25 yıldan bu yana var olduğu inşaat sektöründe RELUX Gayrimenkul markasını yaratarak daha iddialı adımlar atmaya odaklandı. 



http://www.relux.com.tr/TR/