28 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye'den girişimcilere destek!

RE/MAX Türkiye'den girişimcilere destek!

RE/MAX Türkiye, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ni de radarına aldı. Şirket 2018’de bu sayının üstüne 70’den fazla yeni ofis eklemeyi hedefliyor...



RE/MAX Türkiye, rotasını Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ne çevirdi. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, bu bölgelerdeki girişimcilere, giriş bedellerinde yüzde 50 indirim gibi çeşitli ayrıcalıklar sunduklarını söyledi.

Goldştayn, "Türkiye’nin her yerinde bayilikler verecek olsak da 2018’de halen ofisimizin bulunmadığı ya da sayısının az olduğu bölge ve ilçelere odaklanarak büyüyeceğiz. Son dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nden gelen bayilik taleplerinde önemli bir artış var. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da iki yeni franchise verdik. Malatya, Şanlıurfa, Van, Mardin, Elazığ, Kahramanmaraş, Erzincan ve Bingöl odaklandığımız illerden başlıcaları. Bu bölgelerdeki girişimcilere ciddi avantajlar sunuyor, giriş bedellerinde yüzde 50’ye varan indirimler yapıyoruz. Yatırım maliyetleri de metropollere göre çok daha uygun. Bu avantajlar sayesinde hem sektörümüzün büyümesine yardımcı oluyoruz hem de tüketicilerin markalı gayrimenkul danışmanlığının sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetten yararlanmalarını sağlıyoruz. Doğu bölgelerindeki birçok ilde gayrimenkul danışmanlığı alanında ilk küresel marka olmak bizi heyecanlandırıyor." açıklamasında bulundu. 


Geri Dön