27 / 04 / 2024

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: Remley Grup

Proje:  Remley Sapanca

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 



Remley Sapanca, Remley Grup imzasıyla İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanıbaşında konumlanıyor. Remley Sapanca ön talep toplamaya başladı. 

Remley Sapanca, 100 bni metrekare arsa üzerinde estetik ve konforun dengeli uyumunu bir araya getitiyor. Remley Sapanca villa ve dairelerden oluşuyor.

Şehirden kısa süreliğine uzaklaşmak isteyenler için dört mevsim konforlu bir yaşam alanı vaat eden Remley Sapanca, göz alıcı bir manzaraya karşı konforlu yaşam alanlarıyla özel bir deneyim sunuyor. Toplam 145 villadan oluşan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. 

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

REMLEY SAPANCA NEREDE? REMLEY SAPANCA LOKASYON BİLGİSİ!

Remley Sapanca, İstanbul'a 1 saat uzaklıkta konumlanıyor. İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükselen Remley Sapanca,  alışveriş merkezleri, okullar ve hastanelere yakınlığıyla dikkat çekerken doğanın tadını çıkarmak isteyenlere de göl kenarında bisiklet turu ve kayak aktiviteleri deneyimlemek isteyenlere için ayrıcalıklar sunuyor.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

REMLEY SAPANCA KONUT FİYATLARI NE KADAR? REMLEY SAPANCA FİYAT LİSTESİ 23 EKİM 2023!

Remley Sapanca projesinde 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 villalar olmak üzere toplamda 145 villa yer alıyor. 

  • 2+1 vilların fiyatları 9 milyon TL'den,
  • 3+1 vilların fiyatları 10 milyon TL'den
  • 4+1 vilların fiyatları ise 11 milyon TL'den başayan fiyatlarla satılıyor. Villaların fiyatları, konumu, bahçesi metrekaresine göre değişkenlik gösteriyor. 

Remley Sapanca Proejinde ödeme kolaylığı olarak yüzde 50 peşin 12 ay vade seçeneği sunuluyor.  Remley Sapanca projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 


WEB: https://www.remleygrup.com/tr/
TEL: 444 7659

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

 


projeye sor



Geri Dön