04 / 05 / 2024

Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi ,Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi V


Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de Emine Kuzu tarafından kuruldu.



Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Emine Kuzu tarafından  100 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de  kuruldu. 


Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Metal ve alasımlarını eritmek, izabe etmek, sekillendirmek suretiyle; islemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek,ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtıkmetaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferrotitanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslamaz tes levha çubukları, masonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilligini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Remz Metal İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Adres; Ali Kuşçu Mah.Haliç Cad. No.25/A Fatih 



Geri Dön