Otomobil

Renault Captur, 50 bin TL'lik Eylül fırsatıyla satışta! İşte Captur fiyat listesi 11 Eylül 2024...

Renault Captur'da 50 bin TL'lik Eylül fırsatı başladı. Sportif SUV olmasıyla dikkatleri çeken Captur'un fiyatı da açıklandı. Peki Renault Captur Eylül fiyatı ne kadar? İşte Captur fiyat listesi 11 Eylül 2024...

Renault Captur'da bu aya özel 50 bin TL'lik nakit alım desteği sunuluyor. Sportif SUV olmasıyla dikkatleri çeken Captur, mild hybrid motorları, çift renk tavan seçeneğiyle de göz dolduruyor. 

Renault Captur,  gövde tasarımı, atletik omuzları ve çamurlukları, ön ve arka tampondaki korumaları, geniş ön ızgarası ve krom ayrıntılarıyla SUV görünümünü güçlendiriyor. Aracın, ön ve arkadaki C şeklindeki imza LED farlarıyla da daha şık ve teknolojik bir görünüm sunuluyor. 

Modern tasarımı, yumuşak malzemeleri, kaliteli işçiliğiyle sürücüleri cezbeden Captur'da, 9,3 inç Easy Link multimedya sistemi, 10.2 inç TFT kişiselleştirilebilir dijital sürücü ekranı ve kokpit tipi orta konsol bulunuyor. 

Renault Captur, 536 litreye kadar bagaj hacmine sahip. Ancak aracın arka koltukları katlandığında bagaj hacmi 1.275 litreye kadar yükseliyor. Ayrıca, aracın arka koltukları 16 cm kaydırılabilme özelliğine sahip. 

Captur'da öndeki araçla mesafenin hesaplanmasını sağlayan ve risk hallerinde uyarı veren güvenli mesafe uyarı sistemi, şerit takip sistemi, trafik işaretleri tanıma sistemi, hız ayarlayıcı ve sınırlayıcı, park sensörleri ve geri görüş kamerası, aktif acil fren destek sistemi gibi güvenlik özellikleri bulunuyor. 

Araçta, gece sürüşlerinde dış çevre koşullarına göre otomatik olarak kısa far konumundan uzun far konumuna geçen bir sistem de bulunuyor. Sitem, karşıdan bir araç geldiğinde de yeniden kısa fara geçiş yapıyor.

Captur’un karma CO2 salımı 133-139 (g/km); birleşik yakıt tüketimi 5,9-6,2 (lt/100km) aralığında bulunuyor.

RENAULT CAPTUR 11 EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

Renault Captur'da 30 Eylül 2024 tarihinde kadar, stoklarla sınırlı olacak şekilde 50 bin Türk Lirası nakit alım desteği sunuluyor. 

Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.562.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

1 milyon TL son 3 ayda mevduata yatırılsaydı 1 milyon 120 bin TL, borsaya yatırılsaydı 700 bin TL olacaktı!

Maxx Royal Bodrum Otel'in ÇED raporu yargıya taşındı: Mehmet Nuri Ersoy'a TMMOB'dan otel tepkisi!

Kira derdine 'BİM' çözümü! Kiracılar kira ödemektense karavanı tercih ediyor! BİM'den ev sahibi olmadık demeyiz...