Otomobil

Renault Express Van'a 13 bin 100 TL zam! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Otomotiv devi Renault'un en sevilen ticari araçları arasında yer alan Renault Express Van'a Aralık ayında tam 10 bin 100 TL zam geldi. Peki Renault Express Van Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...  Türkiye'nin en çok tercih edilen otomotiv markalarından biri olarak bilinen Renault, Express Van'a 13 bin 100 TL zam uyguladı

Yeni bir ticari araç almak isteyenler Renault Express Van`ın Aralık 2022 fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen otomotiv markalarından biri olarak bilinen Renault, Express Van'a 13 bin 100 TL zam uyguladı.

Toplam uzunluğu 4,39 m olan Yeni Ekspres Van, 1,91 m taşıma yükü uzunluğu ile bir uzantı sunuyor ve maksimum taşıma kapasitesi 650 kg olan bir dizel motora sahip. Yaklaşık 48 litre depolama alanı ve 3.3m³ yük kapasitesi ihtiyaçlarınızı karşılar. 1,91 metre ile yeni Express Van, zeminde altı kanca, yanlarda dört kanca ve güvenli ve kolay yükleme için kargo alanında aydınlatma ile sınıfındaki en iyi araç ve yükleme uzunluklarını sunuyor. 3 düğmeli bir geçiş anahtarı, ön kabinden bağımsız olarak kapıların uzaktan açılmasına ve kilitlenmesine ve aracın kargo alanının kilidinin açılmasına olanak tanır. İsteğe bağlı kauçuk zemin kaplaması, işlevselliği daha da artırır.

Ön kapının ve yan sürgülü kapının kavisli hatları, akıcı bir yandan görünüm oluşturur. Dikdörtgen tasarımlı geniş kapı eşik panelleri, içeriye girişi ve çıkışı kolaylaştırıyor. Sağlam bir yatay kapı kolu, yüzeye sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir. Kapı eşikleri gibi aksesuarlar işlevselliği desteklerken, 15 inç jantlar görünümü tamamlıyor. Yan aynalar geniş bir görüş açısı sağlar. Motor kapağı, yakıt verimliliğini destekleyen aerodinamik bir tasarıma sahiptir.

Renault Express Van'a Aralık ayında 10 bin 100 TL zam uygulandı. Peki Renault Express Van Kasım ayı fiyatları ne kadar oldu? Renault Express Van özellikleri neler? İşte Renault Express Van 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Express Van sade bir tasarıma sahiptir. Yüksek motor kapsamı; silecekleri, su jetlerini ve menteşeleri gizler. Ön askı, sis lambası kapağında gizlidir, ancak güvenlik ve hırsızlığa karşı koruma amacıyla kapı kilidi ek parçaları çıkarılmıştır.

Express Van, artırılmış bel ve omuz desteğine sahip koltuklar ve modern koltuk başlıkları ile konforlu bir iç mekan sunar. Koltuk yüksekliğine (+/- 40 mm) ve ileri/geriye (+/- 110 mm) ek olarak, sürücü kemer yüksekliğini ve direksiyon simidi yüksekliğini ayarlayarak ideal koltuk konumunu belirleyebilir. 

Express Van'ın bilgi-eğlence donanımı üç aşamadan oluşur: Standart R&Go radyoya ek olarak, Renault'nun EASY LINK bilgi-eğlence sistemi navigasyonlu veya navigasyonsuz olarak sunuluyor ve 8 inç dokunmatik ekrana ve Apple CarPlay'e sahip. Ayrıca akıllı telefonlar için 15W kablosuz şarj, üç adede kadar USB soketi ve Express Combi'de biri arka koltuğun ortasında, arka koltukta oturanların erişebileceği üç adet 12V şarj soketi var.

Dört hoparlörlü 8 inç renkli dokunmatik ekrana sahip Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanıma özellikli kablolu Apple CarPlay sunuyor. 2D veya 3D navigasyon seçenekleri, kavşak konumu ve benzeri özelliklerle rota belirlemeyi kolaylaştırın. GPS sinyali olmadığında bile yönlendirmenize yardımcı olmak için yerleşik jiroskopu kullanır.

R&Go Radio, akıllı telefonunuzdan araba ve radyo işlevlerine sezgisel ve kullanımı kolay bir şekilde erişmek için Bluetooth ve R&Go Uygulamasını kullanır. Express Van, sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır.

Yeni Express Van, güvenli kullanım için geniş açılı aynalarla donatılmıştır. Bu isteğe bağlı ayna, yolcu tarafı güneşliğinde bulunur. Bu ayna, sürücülere sağ kör noktalarında neler olduğunu net bir şekilde göstererek, özellikle kavşaklarda daha kolay yol almalarını sağlar. Görüş açısı 30 dereceye kadar uzatılabilir. Ekspres Van ayrıca Yokuşta Kalkış Yardımı, Hız Sabitleyici ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Yardımı ve station wagon versiyonunda bir arka görüş kamerası gibi özelliklere de sahiptir.

Yeni Express Combi ve Express Van, 1.5 dCi 95 hp dizel motorla satılacak. Yeni Express, 95 beygir gücünde dizel motora sahip 6 vitesli bir şanzıman sunarken, konsolla etkinleştirilen Eco Mode sistemi ek yüzde 12 yakıt tasarrufu sağlıyor. Bir 'vites değiştirme göstergesi', sürücüye vites değiştirmenin en iyi zamanı olduğunu söyleyerek yakıtta ek yüzde 5 tasarruf sağlar.  Peki Renault Express Van Kasım ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Renault Express Van 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Express Van'a 13 bin 100 TL zam uygulandı ve bu şekilde Kasım'da 369 bin 900 TL olan fiyatı 383 bin TL'ye yükseldi. İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi....

18 ARALIK 2022 RENAULT EXPRESS VAN FİYAT LİSTESİ

2022 Model
Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı
Joy 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full 383.000 ₺

18 ARALIK 2022 RENAULT EXPRESS VAN OPSİYON FİYAT LİSTESİ

Joy
Metalik Renk 2.750 ₺

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.renault.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Aralık 2022 tarihinde saat 01:46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.65 Türk Lirası, euro 19.76 Türk Lirası, altının gramı ise 1075 Türk Lirası değerinde.

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden Aralık ayı fiyatları... İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...
Renault Zoe-E Tech'e 5 bin TL zam! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...
Otomobil fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bu yöntemle fırsatçılığa dikkat