Otomobil

Renault Taliant fiyat listesi! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Renault'dan otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Taliant modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Renault Tailant 2022 fiyatları...Döviz kurunun dalgalanması ve küresel çapta yaşanan çip krizi nedeniyle sıfır araç fiyatları gün geçtikçe daha da çok yükselmeye başladı

Dünyada en çok satan otomobil markaları arasında yer alan Renault, sadece dünyada değil ülkemizde de satışa çıkarıldığı andan beri yıldızı parlayan otomobil üreticilerinden. Döviz kurunun dalgalanması ve küresel çapta yaşanan çip krizi nedeniyle sıfır araç fiyatları gün geçtikçe daha da çok yükselmeye başladı.

Bu durumda otomobil markaları büyük bir adım atarak fiyat listelerinde değişiklik yaptılar. Bu değişiklikle otomobil alma hayali kuranlar hayallerini gerçekleştirecek. Fransa kökenli otomobil üreticisi Renault, heyecanla beklenen yeni Taliant modelinin 2022 güncel fiyat listesini resmen açıkladı.

B sınıfı sedan modelleri arasında geniş yelpazeye sahip olan Renault, Taliant modeli ile her zamanki gibi dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Renault Talint Türkiye'de Fiat Egea'nın rakibi olarak görünüyor. 

Peki Renault Taliant modelinin özellikleri neler? İşte o merak edilen detaylar...
 

İşte Merak Edilen Renault Taliant Modeli Özellikleri

Renault Yeni Taliant modelinde konforu ve modernliği birleştirerek eşsiz bir tasarıma imza attı. Bununla birlikte yüksek fiyat etiketine sahip olmasıyla da dikkat çeken Taliant, güçlü güvenlik donanımı ve iki farklı donanım konfigürasyonu ile birlikte alıcılarını bekliyor. Otomobil severlere fonksiyonel özellikleri sayesinde sürüş boyu konfor ve üst düzey güvenlik sağlıyor. Touch ve Joy seçenekleri bulunuyor.

Yüksek beygir gücüne sahip olmasına rağmen düşük motor gücüne de sahip olan araçta dizel benzin kullanılıyor. Aynı zamanda otomobilde LPG sistemi de var. Renault’un dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle oluşturulan Yeni Renault Taliant, keskin hatlara sahip göz alıcı tasarımıyla daha güçlü bir görünüm sunuyor.

İki farklı donanım seçeneğine sahip olan Tailant, şık ve kullanışlı gösterge paneline, 8 inç dokunmatik ekranına ve kablosuz Apple CarPlay bağlantısıyla birlikte üst düzey teknolojiye de sahip.

Peki Renault Taliant modelinin fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...
 

İşte merak edilen Renault Taliant Modeli Fiyat Listesi

Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg
2021 Model satış fiyatı:
286.600 Türk Lirası
2022 Model satış fiyatı: 312.900 Türk Lirası

Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
2021 Model satış fiyatı:
354.400 Türk Lirası
2022 Model satış fiyatı: 380.000 Türk Lirası

Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
2021 Model satış fiyatı:
376.900 Türk Lirası
2022 Model satış fiyatı: 402.900 Türk Lirası

Hyundai, Tucson modelinde dev kampanyayı açıkladı! İşte fiyat listesi...

Peugeot, Hyundai, Citroen Araba kampanyalarında Son fırsat!

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Volkswagen Voyage 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!