30 / 06 / 2024

Renault Taliant'ın Haziran 2024 fiyatı belli oldu! Dinamik ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Taliant ne kadar? 

Renault Taliant'ın Haziran 2024 fiyatı belli oldu! Dinamik ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Taliant ne kadar? 

Kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamış eco lpg seçeneğiyle tüm beklentileri karşılayan Renault Taliant'ın Haziran 2024 fiyatları açıklandı. Peki Renault Taliant'ın fiyatı bu ay kaç TL? İşte 27 Haziran 2024 fiyat listesi...



Renault’nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle donatılan Renault Taliant, x-tronic vites seçeneğiyle dikkatleri çekiyor. Araç, C şeklinde ışık imzalı led gündüz farları ve 16 inç alüminyum jantlarıyla da göz dolduruyor. 

Kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamış eco lpg seçeneğiyle tüm beklentileri karşılayan Taliant, kaslı dış tasarımı ve keskin hatlarıyla güçlü bir görünüme sahip. 

Renault Taliant, sürücülere ve yolculara bambaşka bir dünya sunuyor. Ergonomik tasarımı ve otomatik klima sistemi ile yaz kış demeden konforlu ve rahat bir seyahat imkanı sunan araç, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu ve yüksek konsolu, sürüş kalitesini de üst seviyeye çıkarıyor. 

Renault Taliant ın Haziran 2024 fiyatı belli oldu! Dinamik ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Taliant ne kadar? 

Renault Taliant, şık ve kullanışlı gösterge paneli, 8 inç dokunmatik ekranı ve kablosuz apple carplay bağlantısıyla tüm işlemleri kolaylıkla yapabilme imkanı sunuyor. Geniş iç hacmi, yüksek bagaj kapasitesi ve çok sayıda eşya saklama alanıyla da dikkatleri çeken araç, yeni koltuk tasarımı ve geniş arka koltuk diz mesafesiyle rahat bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 

Taliant'ta kör nokta uyarı sistemi, elektrikli park freni, yağmur sensörü, ön ve arka park sensörleri, otomatik yanan farlar ve eller serbest Renault kart sistemi gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca araçta kol dayama ve telefon tutacağı da bulunuyor.

Renault Taliant, beyaz, demir mavi, ayışığı gri, siyah ve güme gri olacak şekilde 5 farklı renk seçeneğiyle alıcılara sunuluyor. Ayrıca aracın, 16 inç alüminyum jantları, 16 inç jant kapakları ve 15 inç jant kapakları seçenekleri bulunuyor. 

Renault Taliant ın Haziran 2024 fiyatı belli oldu! Dinamik ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Taliant ne kadar? 

RENAULT TALİANT 27 HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 965.000 Türk Lirası

Opsiyonlar Joy

Metalik Renk: 8.500 Türk Lirası
Yedek lastik: 7.500 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

Ford Puma ve Kuga'da 0 faiz müjdesi! Hem 300 bin TL'lik hem de 800 bin TL'lik dev fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Golf’ten güncel fiyat listesi!

Opel Grandland'e 217 bin 900 TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! İşte Grandland Haziran ayı fiyatları!

 


 


Geri Dön