Otomobil

Renault Trucks, T ve C elektrikli modellerini satışa sunacak!

Renault Trucks tarafından geliştirilen, Renault Trucks C E-Tech ve Renault Trucks T E-Tech elektrikli modellerini 2023 senesinde satışa sunulmaya hazırlanıyor.Renault Trucks, elektrikli kamyon sunma tutkusunu devam ettiriyor

Renault Trucks tarafından geliştirilen, Renault Trucks C E-Tech ve Renault Trucks T E-Tech elektrikli modellerini 2023 senesinde satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Renault Trucks, elektrikli kamyon sunma tutkusunu devam ettiriyor. 2020 yılından itibaren Renault Trucks, Fransa'da üretilen 3,1 tondan 26 tona kadar tam elektrikli kamyonlarını satışa sunuyor. 

Renault Trucks, 2023 senesinin ilk aylarında elektrikli ürün gamında 44 tona kadar olan iki yeni modeli bölgesel taşımacılık için Renault Trucks T E-Tech ve inşaat alanı için Renault Trucks C E-Tech satışa çıkaracak. 

 

Geniş yelpazede elektrik motorları ve bataryaları 

Renault Trucks'ın ağır hizmet kapsamındaki bu yeni modeller, 490 kW'a (666 bg’ne eşdeğer) kadar birleşik güç sağlayan iki veya üç elektrik motoruyla donatılacak. Öte yandan Optidriver şanzıman donanımına sahip olacak şekilde dizayn edilecek. 

Renault Trucks T ve C E-Tech araç detayları

 

Renault Trucks T ve C E-Tech modelleri, 180 ila 540 kWh kapasiteli iki ila altı lityum iyon batarya paketiyle ile güç akımı sağlanacak.

Araçların aküleri, 43 kilowolta kadar alternatif akım ile 9,5 saatte, 250 kW'a kadar doğru akım ile 2,5 saatte tamamen şarj edilebilecek şekilde tasarlandı. 

Bu kamyonlar, tek şarjla 300 kilometre, bir saatlik ara hızlı şarjla 500 kilometre'ye kadar menzile sahip olacak şekilde kolaylık sağlayacak. 

Daha kolay üstyapı uygulamaları için beş aks konfigürasyonu 

Renault Trucks T ve C E-Tech, her türlü kullanıma kolayca uyum sağlamak amacıyla elektrikli, elektromekanik ve vites kutusu üzerinde olmak üzere üç şekilde PTO ile donatılabilecek. 

Söz konusu yeni elektrikli modeller, '44 ton azami yüklü ağırlığında, 4x2 ve 6x2 çekici ile 4x2, 6x2 ve 8x4 'tridem kamyon tarzlarıyla mevcut olacak. 

 

3,1'den 44 tona uzanan tam elektrikli ürün yelpazesi ve 360 derece müşteri desteği sağlayan Renault Trucks, hedeflerini yükseltiyor: Renault Trucks, 2030 yılına kadar araçlarının yüzde 50'sini elektrikli olarak sunmayı hedefliyor.

2023 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarılacak Renault Trucks T ve C E-Tech, Renault Trucks'ın Bourg-en-Bresse'deki fabrikada üretilecek.

Fiat'tan müjdeli haber: 29 bin TL'lik indirim! İşte Fiat Egea Cross 2022 Mart fiyat listesi!

Toyota'dan ÖTV indirimi! C-HR 2022 Mart fiyat listesi!

Otomobil satışı şubat ayında arttı!