28 / 06 / 2024

Renault'da sıfır arabada 400 bin TL peşin ödeme dönemi başlıyor! 

Renault'da sıfır arabada 400 bin TL peşin ödeme dönemi başlıyor! 

Sıfır kilometre araba alacaklar için otomobil firmalarının sundukları son fırsatlar duyuruldu. 400 bin TL peşin parası olanlara Renault anahtar teslim sıfır kilometre araba satıyorlar.



Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyatlar ile alakalı olarak oldukça karmaşık gelişmeler yaşanıyor. Otomobil markaları araç satışlarını artırabilmek için müşterilere özel imkanlar sunuyorlar. Fakat, alım gücü daralan insanların bu imkanlarla araç almaları da kolay olmuyor. Bunun için de farklı formüllerin devreye girmesi gerekiyor. Bu şekilde bazı kişiler için sıfır kilometre araç sahibi olmaları mümkün olabiliyor. Böyle bir fırsat haberi de Renault’tan gelmiş oldu.

MARKA ÖZEL TEKLİF YAPIYOR

Otomobil fiyatlarında fiyat artışı yapmama veya bir miktar indirim uygulama şeklinde imkanlar sağlansa da çoğu kişi için bu durum cazip olmayabiliyor. Daha fazlasını isteyenler için Renault tarafından özel bir teklif yapılmaktadır. Müşterilere eğer bütçe imkanları kısıtlı ise hafif ticari araçlar öneriliyor. Bu şekilde müşteriler oldukça net bir şekilde ucuz fiyata sıfır kilometre araba sahibi olabiliyorlar.

Renault da sıfır arabada 400 bin TL peşin ödeme dönemi başlıyor! 


TEKLİFİN AVANTAJLARI NELER?

Hafif ticari araçları satın almayı tercih edenlerin kazanacakları avantajlar merak ediliyor. usakgundem.com'da yer alan habere göre; Öncelikle bu kişiler başlı başına bir maliyet avantajı elde ediyorlar. Bugün orta yollu sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlerin donanım seviyelerine göre 1,2 Milyon TL’yi gözden çıkarmaları lazım, buan göre hafif ticari araçlar çok daha uygun fiyatla satılıyorlar. Bu şekilde araç alımı yapanlar daha az bütçe ile araba ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Öte yandan, hafif ticari araçlar yakıt tasarrufu sağlayabilen arabalar olarak dikkat çekiyorlar. Bu araçları alanlar muhtemel yakıt maliyetlerini de düşürüyorlar.Hafif ticari araçların geniş bir iç hacme sahip olmaları aile arabası olarak günlük kullanımda bu arabaları öne çıkarıyor. Bu amaçlı kullanım için de çokça tercih edildikleri görülüyor.

RENAULT FİYAT AÇIKLADI!

Sıfır kilometre arabanın en ucuz formülü olan hafif ticari araçlar için Renault kampanyalı fiyatları açıkladı. Bu çerçevede firma tarafından Renault Express Van için fiyat belirlendi. Müşteriler bu arabayı 799 bin Türk Lirası ödeme yaparak satın alabiliyorlar. 400 bin Türk Lirası peşinat ödemesi yapan müşteriler kalan tutar için taşıt kredisi kullanabiliyorlar. Böylece nakit ödeme tutarı sınırlı tutuluyor ve 3-4 senelik taksitlerle arabanın borcu ödenebiliyor.

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault'dan Captur için 100 bin TL nakit alım desteği geldi! Aylık 16 bin 888 TL taksitle Captur fırsatı!

Renault Megane Sedan'da 200 bin TL'lik Haziran fırsatı! Renault Megane 6 Haziran 2024 fiyatları açıklandı! 

Renault Haziran 2024 kampanyasını az önce duyurdu! Aylık 16 bin 667 TL taksitle Megane Sedan fırsatı!


Geri Dön