05 / 05 / 2024

Renault Captur 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Captur 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Captur modeli 2022 mart ayı fiyat listesi açıklandı. Renault'dan tam 25 bin TL değerindeki indirim fırsatını kaçırmayın. Peki Renault Captur modeli fiyat etiketleri nasıl? Detaylar haberimizde...



Renault Captur 2022 Mart fiyat listesi!

Küresel çapta yaşanan çip krizi nedeniyle otomobillerin fiyat etiketleri de ciddi oranlarda artış gösterdi. Ülkemizde yaşanan ekonomik belirsizlikler sonucunda sıfır otomobil satın almak zorlaştı. Fransa kökenli otomobil üreticisi olan Renault, dünyada en çok satan otomobil markaları arasında yer alıyor.

Ancak Captur modeli yüksek fiyat etiketleri nedeni ile beklediği talebi karşılayamadı. Bu durumda Otomobil satın almak isteyenlere Renault'dan sevindirici haber geldi. Renault mart ayı boyunca geçerli olacak kampanyasında Captur 2021 modelinin fiyatına tam 25.000 TL indirim uyguladı. Otomobil, 2021 ve 2022 model yılı olmak üzere iki farklı şekilde satışa çıkarılıyor.

Renault Captur 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Captur özellikleri

Yeni Captur modeli dikkat çekici tasarımı ve farklı kişiselleştirme seçenekleriyle alıcılarını sunuluyor. B sınıfı SUV modeli olan Captur, 2 farklı tavan ve yan ayna rengi, 3 farklı sürüş modu ve 8 farklı aydınlatma özelliklerine sahip. Model, kokpit tipi konsol ve E-shifter ile çok daha fazlasını sağlıyor.

Yeni Captur, donanım baz seviyesinde 1.3 litrelik benzinli motor ile kombine edilmiş otomatik şanzımanla birlikte geliyor. Otomobilin motoru 140 beygir gücü kapasitesine kadar çıkabiliyor.

Peki Renault Captur modelinin güncel fiyat listesi ve kampanya detayları nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön