Otomobil

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech'in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesi

Elektrikli otomobilde rekabet giderek kızışıyor. Batarya, sürüş menzili, şarj süresi ve konfor gibi özellikler yarışırken dikkatlerden kaçan en önemli detay olan uygun fiyat özelliğini Renault Zoe E-Terch modeliyle yakalıyor. İşte Zoe-Tech’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi Neredeyse 10 yıllık yakıtı peşinen otomobili alırken verecek derecede pahalı elektrikli otomobillerden bir süre daha uzak durmaya itti

Elektrikli otomobiller gelecek, yakıt masrafı ortadan kalkacak derken, ortaya atılan fahiş fiyatlar elektrikil otomobil bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Neredeyse 10 yıllık yakıtı peşinen otomobili alırken verecek derecede pahalı elektrikli otomobillerden bir süre daha uzak durmaya itti.

HIZLI ŞARJ

Ancak Renault, Zoe-E Tech model elektrikli otomobiliyle orta gelirli vatandaşların ulaşabileceği bir fiyatlamayla ortaya çıktı. Zoe-E Tech, WLTP çevriminde 395 kilometreye varan sürüş menzili ve hızlı şarj istasyonunda 30 dakikada 150 kilometreye kadar, 1.5 saatte ise yüzde yüz dolum özelliği ile rakiplerinden geri kalmıyor. Ancak halka açık şarj istasyonunda bu süre 1 saatte 120 kilometreye düşüyor.

DİNAMİK KONFORLU SÜRÜŞ

Zoe-E Tech 80 kw (108 bg) elektrikli motoruyla gürültüsüz ve dinamik bir sürüş deneyimine sunuyor. Şehir içinde veya yavaş ilerleyen trafikte sürüşü kolaylaştıran Mod B, rejeneratif frenleme yaparken aynı zamanda bataryayı şarj ediyor.
 

Zoe-E Tech yüzde 100 elektrikli etkileyici tasarım, Full LED ön farları ve ön ızgarası ile etkileyici bir görünüme sahip.

Ergonomik iç kabin, geri dönüştürülmüş döşemeler ve rahat koltuklar konfor ve çevreye saygıyı birleştiren yüzde yüz geri dönüştürülmüş metaryelle kaplı rahat ve şık bir kabin sürüş keyfini üst düzeye çıkartıyor.

MULTİMEDYA SİSTEMİ

Easy Link 7” multimedya sistemi barındıran Zoe-E Tech Bluetooth ile güvenli telefon görüşmesi yapmanızı sağlayarak Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu sayesinde doğrudan aracın ekranı üzerinden telefon uygulamalarını kullanmanızı sağlıyor

Pahalı rakiplerinden geri kalmayan Zoe-E Tech tüm bu tasarım, multimedya ve teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla da cazip hale geliyor.

 

Peki Zoe-E Tech’in güncel fiyatı ne kadar. Zoe-E Tech 760 bi 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Eylül 2022 tarihinde saat 00.22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

Otomobil severlerin yüzünü güldürecek fırsat! İşte Dacia Duster’ın 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni Renault Taliant’ı görünce şok olacaksınız! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Renault Megane Sedan kaç lira oldu? Megane Sedan ucuzladı mı? İşte Renault Megane Sedan'ın 16 Eylül 2022 fiyat listesi…