27 / 09 / 2024

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi bir hafta sonra satışa çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 yeni konut geliyor

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi bir hafta sonra satışa çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 yeni konut geliyor

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi'nde satışlar bir hafta sonra başlıyor. Bahçeşehir 1. Kısım’da inşa edilecek Afra Park projesinde toplam 177 konut yer alıyor. İşte detaylar..




Globaldeki lider gayrimenkul geliştirme markalarından Reportage Properties’in Türkiye iştiraki Reportage Türkiye, 28 Eylül Cumartesi günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te, yeni projesi Afra Park adına özel bir satış etkinliği düzenleyerek villa sahibi olmak isteyen yatırımcı ve katılımcılar için tanıtıma özel eşsiz fırsatlar sunacak.

BAHÇEŞEHİR'E 177 YENİ KONUT GELİYOR

İstanbul’un dinamik uydu kent projelerinden biri olan Bahçeşehir 1. Kısım’da inşa edilecek Afra Park, modern yaşam olanakları ve yenilikçi altyapısıyla dikkat çekerken, İstanbul Havalimanı, hastaneler, üniversiteler, alışveriş merkezleri ve Karadeniz kıyısına olan yakınlığı ile villa hayatı sürdürmek isteyenlere cazip bir yaşam alternatifi vadediyor.

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi bir hafta sonra satışa çıkıyor! Bahçeşehir e 177 yeni konut geliyor

2+1'LERDEN 4+1'LERE KADAR SIRALI VE MÜSTAKİL VİLLA 

Proje kapsamında 2+1’den 4+1’e toplam 177 adet sıra ve müstakil villa seçenekleriyle Afra Park, doğanın içinde modern Avrupa mimarisinin zarif örneklerini sunarak sakinlerinin hem zihinsel hem de bedensel olarak dinlenmelerine olanak sağlayacak.

Etkinlik, katılımcılara, Reportage Türkiye’nin Afra Park projesine özel sunduğu yatırım ve oturum fırsatlarını keşfetme şansı da sunacak.

Reportage Türkiye'nin ikinci projesi Afra Park görücüye çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje!

Flora Vita’da son 4 konut! 4.3 milyon TL’ye 3+1!
Belek Park 30'da 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler başlıyor!

Geri Dön