Dekorasyon

Republic of Narcist mobilya ürünleri Vivense.com internet sitesinde!

Türkiye’nin önde gelen mobilya merkezlerindeki üreticilerden ve tasarım atölyelerinden iç mimarları rehberliği ile ürün seçimleri yapan Vivense.com, şık ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekmeyi hedefliyor...


Türkiye’nin önde gelen mobilya merkezlerindeki üreticilerden ve tasarım atölyelerinden iç mimarları rehberliği ile ürün seçimleri yapan Vivense.com, şık ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekmeyi hedefleyen yepyeni bir tasarım mobilya markası olan RON (Republic of Narcist) ile işbirliği yaparak müdavimlerine yepyeni bir seçenek şansı daha sunuyor.


 


"Biz, kendi evimize koymayacağımız hiçbir mobilya ya da aksesuarı koleksiyonlarımıza koymuyoruz." Bu sözler Vivense Butik ailesine yeni katılan RON’a ait. Trendlere bağımlı olmaktansa, serbest çağrışımlara önem veren özgür tasarım düşüncesi ile kendi yolunu çizen RON, üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat ile kaliteli ürünleri çok cazip fiyatlarla sunan Vivense.com ailesine katıldı. Günümüzde özel tasarımlara yalnızca küçük bir kesimin erişebildiği düşünüldüğünde, daha ulaşılabilir fiyatlarla sunduğu ürünleriyle mekân estetiğini daha geniş kitlelere ulaştıran RON, sadece Vivense’ye özel fiyatlarla bir tık uzağınızda.


 


Vivense Hakkında:


 


Mart 2013 yılında kurulan Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.


 


Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com’da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense operasyon merkezi tüm süreci yönetiyor. Ürünün eve taşınmasını ve kurulumunu ise yine Vivense.com sağlıyor. Üstelik bu sırada da nakliye ve kurulum ücreti alınmıyor. Vivense Müşteri Hizmetleri ekibi dileğiniz ürünün renk kartelasını da ücretsiz olarak adresinize gönderiyor. Aynı zamanda, hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense.com’un iç mimarlarından ve tasarımcılarından fikir alabilirsiniz. Vivense.com’un yaratıcı ekibi sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.