30 / 04 / 2024

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi!

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Nefes

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Aydos Ormanı’na yakın bir bölgede olan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.



Resim İstanbul Nefes fiyat listesi konutların kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Toplamda 436 adet konuttan oluşan  Resim İstanbul Nefes  Konutları İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.  Ortadoğu Grup  imzası taşıyan projede teslimlerin Mart 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Resim İstanbul Nefes Evleri 28 blokta, 1.394 adet daireden oluşan Resim İstanbul projenin son etabı olarak tanıtılıyor. Projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul Nefes'te bisiklet ve yürüyüş yolları, tenis kortu, çocuk oyun parkları, hamam, cep sineması ve açık hava sineması, sauna, buhar odası, fitness center, squash salonu, dinlenme locaları, pergolalar, kapalı basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı gibi ortak kullanım alanları mevcut. 

Resim İstanbul Nefes fiyat listesi!

Resim İstanbul Nefes Sancaktepe'de fiyatlar 503 bin 950 TL'den başlıyor. Proje Yenikapı'ya 36 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika, Taksim'e 44 dakika, Kartal sahiline 10 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Tel: 444 53 18

Web: http://resimistanbul.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön