28 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman kampanya!

Resim İstanbul Orman kampanya!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul Orman kampanya kapsamında 31 Aralık akşamına kadar özel fiyatlar ve avantajlı ödeme planları sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.



Resim İstanbul Orman kampanya detaylarından önce projeden bahsedelim. Toplam 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükselen proje Sancaktepe'de inşa ediliyor.


Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Aydos Ormanı'nın hemen yan tarafında inşa ediliyor. 


Resim İstanbul Orman'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu bulunuyor. 


Resim İstanbul Orman projesi konum olarak Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Resim İstanbul Orman kampanya

Resim İstanbul Orman kampanya kapsamında 31 Aralık'a kadar özel fiyatlar ve ödeme avantajları sunuluyor. Kampanyaya göre  1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 202 bin liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 349 bin liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 509 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatı ise 813 bin liradan başlıyor. 


Resim İstanbul Orman iletişim

Tel: 444 53 18

Web: www.resimistanbulorman.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön