28 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman telefon numarası!

Resim İstanbul Orman telefon numarası!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul projesinde 328 tane daire yer alıyor. 8 blok olarak yükselen proje Sancaktepe'de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ediliyor. İşte Resim İstanbul Orman telefon numarası...



Resim İstanbul Orman projesinde satışlar devam ediyor. Ortadoğu Group imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.


Resim İstanbul Orman telefon numarası 444 53 18. Projedeki dairelerin fiyatları, ödemeleri ve teslimleri hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle bu numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz 


Resim İstanbul'daki dairelerin büyüklükleri 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Resim İstanbul Orman projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Aydos Ormanı'nın yan tarafında yükselen proje 8 blok olarak tasarlandı. Projede 328 tane daire yer alıyor. 


Resim İstanbul Orman sosyal alanları arasında açık hava sineması, fitness center, oyun alanları, hamam, kapalı basketbol sahası, kapalı havuz, davet salonu, sauna bulunuyor. 


Resim İstanbul Orman nerede?

Adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe,İSTANBUL, TÜRKİYE


Resim İstanbul Orman telefon numarası

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön