Proje Güncel

Resim İstanbul Orman'da sürpriz indirimler!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanan Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul Orman projesi metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika ve Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakikada mesafede konumlanıyor.


3 etaptan meydana gelen Resim İstanbul projesinin 2. etabı olan Resim İstanbul Orman toplam 328 adet konuttan meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.


Ortadoğu Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ödeme kapsamında kişiye özel seçenekler ve sürpriz indirimler sunuluyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları bulunuyor.


Resim İstanbul Orman Evleri fiyatları!

1 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 230 bin lira,

2 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 357 bin lira,

3 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 485 bin lira,

4 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 798 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman nerede?

Sancaktepe Resim İstanbul Orman adres:  Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL, TÜRKİYE


Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com