Kent Haberleri

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Doların ne kadar olacağı büyük merak konusu olurken yeni senaryo yazıldı. Resmen açıklandı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın! bu kapsamda yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve uzmanların dolar yorum ve tahmninlerini araştırıyor

Doların ne kadar olacağı merak edilmeye devam ediyor. bu kapsamda yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve uzmanların dolar yorum ve tahmninlerini araştırıyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

DOLAR İÇİN YENİ SENARYO YAZILDI!

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını açıklayarak yatıırmcıları uyardı.

Dolar kuru üzerine geçtiğimiz aylarda oldukça iddialı beklentilerde bulunan ve bu beklentileri ile tam 12'den vuran Selçuk Geçer şimdi de dolar kurunun 40 TL’yi aşacağını ifade etti. Selçuk Geçer dolar kurunun ilk önce şubat ayı içerisinde 24 TL‘ye çıkacağını öne sürerken 2023’ün sonlarında ise dolar kurunun 40 TL’ye kadar yükseleceğinin altını çizdi.

Dolar kuru için önemli açıklamalarda bulunan Geçer konuşmasının devamında yatırımcıları ellerindeki dolarları bozdurmamaları konusunda uyardı.

Dolar bugün ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kuru kaç lira? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 2 Mart 2023 dolar/TL kuru...

2 MART 2023 DOLAR/TL KURU NE KADAR? BUGÜN DOLAR/TL KAÇ LİRA?

2 Mart Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar Fed'in faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrasında  dolar kurunda yukarı yönlü hamleler görülüyor. Dolar endeksi bugün 104,660 bandında hareket ediyor. Dolar/TL bugün 19,048 liradan alınıp, 19,091 liradan satılıyor. Bugün euro/TL kuru 20,313 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi 1,0641 bandında hareket ediyor.

FED FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK!

Piyasalar, FED şubat ayı faiz kararı toplantısına çevrildi.  Mart ayında yapılacak olan FED faiz kararı toplantısı öncesinde, ekonomistlerin faiz beklentisi yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman?

FED şubat ayı faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihlerinde yapılacak. FED Başkanı Jerome Powell'ın 22 Mart akşamı saat 21.00'da şubat ayı FED faiz kararını açıklayacak.

Hafta içinde açıklanan Fed'in son toplantısına ait tutanaklar,hemen hemen tüm Fed yetkililerinin faiz oranının 25 baz puan artırılmasında aynı fikirde olduğunu, birkaç yetkilinin ise 50 baz puanlık faiz artışını desteklediğini ortaya koydu.

Altın gaza bastı! Elinde altını olanlar acil baksın! Gram ve çeyrek altın ne kadar? 2 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Elimizdeki dolarları satalım mı? Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar tam tamına bu kadar olacak