Perakende

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL!

Ofis ve kırtasiye malzemelerine yönelik düzenlediği kampanyalara devam eden Avansas, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini çekmeyi başardı. 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL oldu! Avansas akına uğradı. Avansas’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olan duyuruya göre ocak ayı boyunca firmadan online olarak alışveriş yapacak olanlara belirli kriterler çerçevesinde bazı ürünlerin 1 TL’den satılacağı müjdesi geldi

Resmi internet sayasından bu kampanyayı duyuran Avansas birçok kişiyi heyecanlandırdı. Avansas’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olan duyuruya göre ocak ayı boyunca firmadan online olarak alışveriş yapacak olanlara belirli kriterler çerçevesinde bazı ürünlerin 1 TL’den satılacağı müjdesi geldi.

1 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI ÇAY VE KAĞIT HAVLU SADECE 1 TL!

Avansas' ın düzenlediği kampanyaya göre sepetine 250 TL’lik ürün ekleyenler için toplamda 6 ürünün fiyatının 1 TL’ye düşeceği belirtildi. Ocak ayı indirimli ürünleri şöyle:

 

Avansas soft kağıt havlu rulo 8’liKampanyaya nasıl dahil olacaklarını merak edenler kampanyayı arştırıyor. Avansas'ın bu 1 TL kampanyasından yararlanmak için öncelikle Avansas’ın resmi internet sitesi üzerinden bir üyelik oluşturarak başlayabilirsiniz. Daha sonra online olarak alışveriş sepetinizi doldurabilirsiniz. Sepete indirimli ürünlerin eklenmesinin ardından her ürün için hazırlanmış olan promosyon kodlarını yazacaksınız.

Söz konusu ürünlere ilişkin promosyon kodları şöyle:

Ayrıntılar için: www.avansas.com

Editör Notu: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 21.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.08 Türk Lirası, euro 20.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1188 Türk Lirası değerinde.

Arçelik 8 serisi A50 C 885 A televizyon Arçelik’te indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da Einhell akülü vidalama 640 TL indirimde! 11 parça bits seti hediye! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Duydunuz mu? Philips Lumea Prestige tüy alma cihazı 2700 TL indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…