Ekonomi

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı için sadece 1 TL ödemeniz yetecek

Ayçiçek yağı fiyatlarının tavan yapmasının ardından kampanyalar da peş peşe geliyor. İşte Avansas’tan ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili yapılan akılalmaz kampanya. Bu kampanya kapsamında sadece 1 TL karşılığında litrelik ayçiçek yağı alabiliyorsunuz. 1 litrelik ayçiçek yağını kaliteli bir şekilde almak istediğinizde bu fiyat neredeyse 50 TL'ye kadar yükseliyor

Dünya genelinde savaşların yaşanması ve çeşitli nedenlerden dolayı tedarik zincirinin aksamasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları da tavan yaptı. 1 litrelik ayçiçek yağını kaliteli bir şekilde almak istediğinizde bu fiyat neredeyse 50 TL'ye kadar yükseliyor. İşte bu nedenle de kampanyalar art arda geliyor. 
 

DEV BİR KAMPANYAYA İMZA ATTILAR

1 litrelik ayçiçek yağı fiyatının marketlerde 50 lirayı bulmasının ardından kampanyalar peş peşe açıklanmıştı. Sıvıyağ alamayacak duruma gelen vatandaşa destek haberi ise Avansas’tan gelmişti. 2 gün sonra bitecek fırsat kapsamında 1 litre ayçiçek yağının sadece ve sadece 1 liraya alınabileceği kaydedildi.
 

Peki sıvıyağ 1 TL ödeyerek nasıl satın alınır? Siteye üye kaydı ve üye girişi yapılmasının ardından Avansas’tan yapacağınız ilk siparişinize özel olmak üzere Orkide 1 lt Ayçiçek Yağı’nı sadece ve sadece 1 TL vererek satın alabileceksiniz. Bunun için öncelikle kampanyalı ürünü sepetinize eklemeniz gerekiyor.
 

300 TL VE ÜZERİ ÜRÜN EKLEMENİZ GEREKİYOR

Bir diğer şart ise sepetinize kampanyalı ürünün haricinde 300 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz… Ardından promosyon kodunuzu sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız. İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz. Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir. 

PROMOSYON KODU

1TLYAG

AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya Avansas’ tan vereceğiniz ilk siparişe özeldir.
Sepetinize, kampanyalı ürün haricinde 300 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz gerekmektedir.
Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
1 TL’ye alınacak ürün 1 adet için geçerlidir.
Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır.
Kampanya 1 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerlidir.
Bu kampanya Avansas.com’un sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez.
Aynı adrese birden fazla verilen siparişler iptal edilecektir. 

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Fed faiz kararı altın fiyatlarını vurdu! Altında beklenmedik dönüş!

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!