28 / 04 / 2024

Restate Center'a katılımda sabit kur fırsatı!

Restate Center'a katılımda sabit kur fırsatı!

REstate Centera stant ile katılmak isteyen firmalar için Euro kuru 3,0 TLye sabitlendi. REstate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, Türkiyenin ilk emlak avmsine katılmak isteyen firmalarımız için öngörülebilir bir maliyet oluşturmak istedik dedi.



1 Eylül 2014te açılacak, dünyanın ilk emlak avmsi REstate Centerda stant ile yer almak isteyen firmalar için 1 Euro, 3,0 TL olarak sabitlendi. Gayrimenkul sektörünün, genel ekonomik konjonktür ve seçimler nedeniyle belirli bir duraklama döneminden geçtiğini belirten REstate Center genel müdürü İsmail Özcan, önümüzdeki süreçte gayrimenkul satışlarını tekrar hareketlendirmek üzere herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini bildirdi. Maliyetlerin artma eğilimine girdiği bu dönemde satış için en çok ihtiyaç duyulan şeyin daha çok pazarlama ve tanıtım çalışması olduğunu söyleyen Özcan, gayrimenkul geliştiriciler için yeni bir pazarlama mecrası olan REstate Centera katılacaklar için Euro kurunu sabitleyerek, 1,5 yıllık öngörülebilir maliyet ortaya koyduklarını söyledi.

 

Satışın zorlaştığı bu tür zor dönemlerde klasik tanıtım ve pazarlama anlayışının dışına çıkılması gerektiğini belirten  Özcan, REstate Centerın şehrin merkezinde, müşterilerin bulunduğu yerde konumlandığını, REstate Centera katılacak firmaların müşterinin ayağına gitmiş olacaklarını söyledi. Sözleşme aşamasında sadece 1 aylık peşinat aldıklarını da bildiren Özcan, diğer aylık ödemelerin, sektörün Nisan Mayıs aylarında nefes almasından sonra Ağustos ayında başlayacağını, REstate Centera katılmayı kolaylaştırdıklarını sözlerine ekledi.


Geri Dön