29 / 04 / 2024

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 



Sanatçı Asuman Dabak, işletmeci olmak isterken elindeki parasını kaptırdı Sabah'ta yer alan habere göre, Dabak, 2013 senesinde Cihangir'de bulunan evini satışa çıkardı. Evini görmek için gelen İsmail Derya, Dabak'a evini neden sattığını sordu. Oyuncu da restoran açmak istediğini belirtti. Derya da Çanakkale'de bir restoran açacağını söyledi ve sanatçıya ortaklık teklif etti.

Teklifi kabul eden ve Çanakkale'de bir çek hesabı açan Dabak, ortağına da boş kağıda imza attı. 10 çek kağıdı bıraktı. Banka tarafından aranan sanatçı, çeklerin karşılıksız olduğunu öğrendi.

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Derya, borcu olduğunu başka kişiler tarafından kaçırıldığını ve çek kağıtlarını bu kaçıran insanlara verdiğini söyledi. Bir süre sonra Dabak hakkında icra takibi başlatıldı. İcralık olan Dabak, takibi başlatan şahısları tanımadığını ve Derya tarafından 2.5 milyon lira dolandırıldığını söyledi. Derya hakkında, resmi belgede sahtecilik suçundan iki yıldan beş yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Derya, ünlü oyuncunun İsviçre'de olduğu esnada bir sırada sepette tavuk, patates satıldığını gördüğünü ve kendisine, "Bunu Türkiye de yaparsak para kazanırız. Aynı zamanda ben televizyoncuları buraya getirip reklam yaptırırım, ortalığı ayağa kaldırırım." deyip ikna ettiğini belirtti. Çeklerin bazılarını imzaladığını kabul eden Derya, "Tavuk bayisine teslim ettiğim çekin akıbetini bilmiyorum." dedi.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!


Geri Dön