Ekonomi

Restoranlardan büyük hamle! Nakit ödemelerde yüzde 7 indirim geliyor!

Yemek parasının nakden personele ödenmesi kararı sonrasında lokanta ve restoranlarda müşteri kaybederiz endişesi hakim oldu. Bazı restoranlar karar sonrasında, kart yerine nakit ödeme yapacak müşterileri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladı. Dünya Gazatesinden Merve YİĞİTCAN'ın haberine göre, bazı restoranlar, kart yerine artık nakit ödemeyi tercih edecek müşteri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladıklarını duyurdu

Çalışanlara ödenen yemek bedelinin yemek kartlarına yüklenme zorunluluğunun kalkacağına dair Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaştığı karar sonrası, lokanta ve restoranlarda olumlu karşılanırken, bazı sektör temsilcileri nakdi ödemenin yeme içme dışında kullanılması durumunda restoranlar için müşteri kaybının yaşanabileceğini düşünüyor.

Dünya Gazatesinden Merve YİĞİTCAN'ın haberine göre, bazı restoranlar, kart yerine artık nakit ödemeyi tercih edecek müşteri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Konunun bir diğer muhatabı yemek kartı şirketleri ise karara temkinli. Yemek kartı şirketleri herhangi bir değerlendirme yapmak için mevzuatın çıkmasını bekliyorlar.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Promosyonlarda son viraj! Bankalar çıldırdı, rakamlar resmen uçtu

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi